Webbased applicatie ontwikkeld met moderne techniek

Educator oplossingen zijn webbased applicaties, vergelijkbaar met websites. Educator oplossingen kunnen op elk apparaat gebruikt worden waarop websites bekeken kunnen worden.
De schermen van Educator zijn ‘responsive’ opgebouwd, wat wil zeggen dat ook op kleinere schermen een goede werking van Educator gegarandeerd is. Een student kan bijvoorbeeld op zijn smartphone snel zijn resultaten inzien.

Werkt in alle moderne browsers

Educator oplossingen zijn volledig browseronafhankelijk wat wil zeggen dat de gebruiker niet gebonden is aan een bepaald besturingssysteem of een bepaalde browser. Ook zijn geen plugins vereist voor eindgebruikers. Wel is er een ondergrens: browsers met verouderde technologie worden in nauw overleg met gebruikers niet (meer) ondersteund. Educator informeert hierover haar gebruikers via diverse kanalen.

Educator als SAAS applicatie

Educator oplossingen worden standaard als SAAS-applicaties aangeboden. In dat geval verzorgt Educator de hosting, installatie, beschikbaarheid en nieuwe versies van de applicatie. In overleg is het mogelijk de applicatie zelf te hosten.

Ontwikkeld op basis van moderne open source technieken

Educator oplossingen worden ontwikkeld in JAVA. Daarbij wordt gebruik gemaakt van diverse (open source) Frameworks en technieken. Er wordt bij het ontwikkelen rekening gehouden met de laatste technieken en standaarden in het (web)development. De data van Educator is via diverse beveiligde kanalen beschikbaar voor externe pakketten en koppelingen.

Meer weten over de onderliggende techniek van Educator

Download onze whitepaper. In dit document leest u alles over de onderliggende techniek van Educator. Er wordt ingegaan op de gebruikte technieken, architectuur, koppelvlakken (waaronder webservices) en de kenmerken van onze SAAS oplossing. Wanneer u uw gegevens invult, ontvangt u de whitepaper direct via e-mail.

Wij vinden het erg belangrijk dat de persoonsgegevens die u met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lichten we toe hoe wij hiermee omgaan. Heeft u hier vragen over, stel ze dan gerust aan ons contactformulier.