Video: Praktijkroute en Praktijkgestuurd Leren bij het Friesland College

Studenten van het Friesland College leren hun vak in de praktijk met het onderwijsconcept Praktijkgestuurd Leren en in Praktijkroutes. Leren vindt plaats in de praktijk en alles wat studenten leren in de praktijk, wordt omgezet in theorie. Deze video’s laten zien hoe studenten van verschillende opleidingen hun vak leren in de route Praktijkgestuurd Leren.

Praktijkgestuurd Leren: Echte ervaringen opdoen in of vanuit de praktijk

Praktijkroute: Praktijk én theorie leren in het leerbedrijf

Educator ondersteunt het Praktijkgestuurd Leren en de Praktijkroutes van het Friesland College met de Onderwijscatalogus en Leermeter. Opleidingsmanager Goos Karsten vertelde uitgebreid over het praktijkgestuurde onderwijs van het Friesland College en hoe Educator dat ondersteunt in een interview. Het interview met Goos kunt u hier lezen.

Inspiratie en Innovatie in het MBO

Direct een goed verhaal in uw postvak? Recent vulden we onze download 'Inspiratie en Innovatie in het MBO' aan met het praktijkverhaal van Scalda. Dat betekent dat u nu vier verhalen uit het MBO kunt lezen die gaan over onderwijsinnovatie.

Wij vinden het erg belangrijk dat de persoonsgegevens die u met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lichten we toe hoe wij hiermee omgaan. Heeft u hier vragen over, stel ze dan gerust op ons contactformulier.