Hoe het werkt: Het Educator Planbord bij Saxion Parttime School

Studenten van Saxion Parttime School kunnen hun studie flexibel plannen met behulp van het planbord in Bison (Educator bij Saxion).
De student kan een concept planning per kwartiel maken en deze met zijn of haar studiecoach bespreken en definitief maken. Dit is de input voor het rooster en toegang tot de online leeromgeving.

Bekijk de instructie video van het Planbord voor studenten.

Meer weten over het Educator Planbord en Saxion Parttime School?

In samenwerking met Saxion Parttime School medewerker Marianne van Oene schreven we een download over het Educator Planbord. In de blog Hoe Saxion Parttime School flexibel onderwijs vormgeeft met het Educator planbord vertelt Marianne hoe het deeltijdonderwijs van Saxion in elkaar steekt en welke uitdagingen Saxion Parttime School voor staat. En in deze download laten we zien welke plek Educator inneemt in Saxion Parttime School en hoe studenten hun eigen eigen opleidingsprogramma samenstellen.

Educator Planbord bij Saxion Parttime School

Op de site van Saxion Parttime School kunt u meer lezen over het onderwijsaanbod en werkwijze.

Flexibel Deeltijdonderwijs voor Saxion Parttime School met het Planbord

Hoe Saxion Parttime School flexibel onderwijs vormgeeft en de student laat kiezen.

Wij vinden het erg belangrijk dat de persoonsgegevens die u met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lichten we toe hoe wij hiermee omgaan. Heeft u hier vragen over, stel ze dan gerust op ons contactformulier.