Vacature: Support Engineer

Educator is op zoek naar een…

Support Engineer

Full time / Part time (Minimaal 32 uur per week)

Ben jij de enthousiaste Support Engineer die zich graag breed wil ontwikkelen? Dan hebben wij bij Educator in Zwolle een prachtige kans voor je en kun je direct starten!

Beschrijving

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Support Engineer. Wij zijn een ambitieus bedrijf met enthousiaste medewerkers en zeer tevreden klanten. We hebben er de afgelopen tijd veel klanten bijgekregen en we willen onze positie in de markt verder uitbouwen. Daarom zoeken we een Support Engineer die ervoor gaat onze klanten verder te helpen en onze klanttevredenheid te versterken.

Werksfeer en teamspirit zijn bij ons erg belangrijk, zoals het gezamenlijk lunchen in onze prachtige kantoorlocatie. We staan voor prettig samenwerken en delen van kennis. Daarnaast zijn er onze vrijdagmiddagborrel, kwartaalborrels en teamuitjes.

De functie

Jij wordt onderdeel van ons supportteam en als Support Engineer kun je bij ons volop leren. Je krijgt goede begeleiding en veel ruimte om je te ontwikkelen op je eigen voorkeuren.

Je bent lid van ons scrumteam en werkt nauw samen met onze Software Developers en collega Engineers op ons prachtige kantoor. Thuis werken is bij ons zeker mogelijk.

Als Support Engineer behandel je vragen van klanten, leer je onze Software en het gebruik van de software bij onze scholen goed kennen, beheer je mede onze SAAS omgeving en maak je aanpassing in rapporten, interfaces en koppelingen.

Wie ben jij

 • Je hebt je MBO+ diploma “Applicatie- en mediaontwikkeling” en “ICT-beheerder” of een HBO diploma (bedrijfskundige)informatica of gelijkwaardig afgerond;
 • Je overtuigt ons van je enthousiasme en je gerealiseerde opdrachten vanuit bijvoorbeeld je studie. Om te kijken of we bij elkaar passen kan het uitvoeren van een kleine opdracht deel uitmaken van de sollicitatieprocedure;
 • Je hebt een goed gevoel voor hoofdlijnen, maar hebt ook aandacht voor de details;
 • Je hebt een ondernemende en pro-actieve houding waarbij je laat zien dat je vanuit doelen zelfstandig aan het werk kan;
 • Je bent iemand die niet snel ergens van terugdeinst, maar die zich erin vastbijt;
 • Je woont in een straal van 50 km rond Zwolle of bereid om te reizen.

Wat bieden wij

 • Een prettige werkplek in onze inspirerende omgeving;
 • Een werkomgeving waarin je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief;
 • Een prachtige kans je te verdiepen en verder te ontwikkelen als Support Engineer;
 • Je de ruimte om zelfstandig te werken, maar zullen je daarin goed begeleiden;
 • Flexibele werktijden;
 • Een goed marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring;
 • Afhankelijk van je dienstverband goede secundaire arbeidsvoorwaarden onder andere een collectieve ziektekostenverzekering, netto reiskostenvergoeding per maand, 26 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband, een telefoon en een goede pensioenregeling.

Wie zijn wij

Educator levert softwaretoepassingen aan het onderwijs, zoals een studentinformatiesysteem, onderwijscatalogus, studiegids en diverse toepassingen die innovatief onderwijs ondersteunen. Educator werkt daarin intensief samen met onderwijsinstellingen en wil hierin andere onderwijsinstellingen inspireren en interesseren voor haar dienstverlening. Kijk ook op https://www.educator.eu/ om te zien wat we doen.

INTERESSE?

Heb je interesse in deze functie binnen een dynamisch bedrijf en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan je CV met motivatie aan Educator B.V. t.a.v. Edin Jukic, HR adviseur (solliciteren@kofschipgroep.nl)

Voor inhoudelijke vragen kun je een e-mail sturen naar Christiaan Lukkien (clukkien@educator.eu).

Ten slotte

Pre-employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.