Service Engineer

Educator is op zoek naar een…

Service Engineer (m/v)

Heb jij een passie voor mensen en onderwijs? Wil je bijdragen aan betere onderwijsprocessen middels een applicatie die door duizenden studenten en medewerkers van onderwijsinstellingen wordt gebruikt? Ben je een teamspeler en houd je ervan om gezamenlijk te presteren? Dan nodigen we je uit om op onze vacature Service Engineer te solliciteren.

Onze organisatie

Educator levert software-oplossingen aan het onderwijs voor met name het MBO en HBO. Wij onderscheiden ons door:

 • Een heldere visie op onderwijs waarbij het mogelijk is dat elke student zijn eigen studieroute kan volgen;
 • Veel mogelijkheden voor begeleiding en praktijkgestuurd onderwijs;
 • Flexibiliteit in manieren van toetsen;
 • Meedenken met onze klanten over onderwijs en hoe dat wordt vertaald naar goede ICT oplossingen;
 • De ambitie om voor onze klanten een partner te zijn voor de lange termijn;
 • Een plezierige en eerlijke samenwerking aan te gaan met onze klanten!
Beschrijving

Educator heeft een development team met 8 developers dat nieuwe functionaliteiten bouwt en een supportteam dat een breed scala aan diensten levert. Als Service Engineer ben je onderdeel van het supportteam. Ons team van 6 medewerkers voert implementaties uit bij nieuwe klanten, realiseert oplossingen en levert support. Als team werken we nauw met elkaar en met onze klanten samen. We worden gewaardeerd om onze persoonlijke, klantgerichte benadering.

Educator heeft haar kantoor in Putten en is uitstekend bereikbaar. Meer informatie over Educator is te vinden op www.educator.eu.

Profiel

Als Service Engineer ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met deze klanten ben je instaat om de optimale oplossing te realiseren. Onze informatiesystemen worden vooral in samenwerking met omliggende systemen zoals roostersoftware, rapportageplatforms en portals van scholen. Wij zoeken een Service Engineer die samen met onze klanten in staat is om oplossingen te realiseren. Hierbij zijn goed communiceren en afstemmen essentieel.

Je bent een breed inzetbaar en hebt een MBO+ diploma “Applicatie- en mediaontwikkeling” of “ICT-beheerder” of een HBO diploma (bedrijfskundige)informatica of gelijkwaardig. Je hebt een brede materiedeskundigheid, bent een scherpe denker, je bent analytisch en werkt gestructureerd. Bovendien beheers je de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift. Ook is de Scrum-methodiek je bekend en je werkt graag resultaatgericht. Bij voorkeur heb je een aantal jaren ervaring, maar ook als je net bent afgestudeerd komen we graag met je in gesprek.

De klant ziet je als een betrouwbare partner die gemaakte toezeggingen waarmaakt en meer levert dan toegezegd. Bij de functie horen de volgende kernwoorden:

 • Klantcontact en afstemmen wensen;
 • Kennis van of ervaring met Microsoft Suite (Azure, Power BI), SQL en SSIS, SSRS, C#, JAVA;
 • Uitvoeren van data-migraties;
 • Realiseren van koppelingen op verschillende platformen (We werken met name met JAVA);
 • Ervaring met programmeren;
 • Humor en enthousiasme;
 • Accurate werkhouding.
Wat Educator biedt

Educator is een informele organisatie en kenmerkt zich door collegialiteit en openheid in het team. Wij bieden je een zelfstandige functie in een dynamische omgeving. De arbeidsvoorwaarden die Educator biedt zijn marktconform. Deze vacature is per direct beschikbaar.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en vind je het een uitdaging om aan de slag te gaan bij een groeiende organisatie? Dan ontvangen we graag je CV met motivatie. Deze kan je sturen naar Shirley Muller:

E-mail: smuller@vanenburg.com.
Adres: Educator B.V., afdeling HRM, Postbus 231, 3880 AE Putten.

Heb je nog vragen over de vacature Service Engineer? Neem dan contact op met Koos Oosterwijk:
E-mail: koosterwijk@educator.eu.

 

Plaatsingsdatum: 9 juni 2020