Vacature: Junior Software Tester

Educator is op zoek naar een…

Junior Software Tester

Part time (Bijvoorbeeld naast je studie)

 

Ben jij de enthousiaste Software Tester die zich graag breed wil ontwikkelen? Dan hebben wij bij Educator in Zwolle een prachtige kans voor je en kun je direct starten!

Beschrijving

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Junior Software Tester. Wij zijn een ambitieus bedrijf met enthousiaste medewerkers en zeer tevreden klanten. We hebben er de afgelopen tijd veel klanten bijgekregen en we willen onze positie in de markt verder uitbouwen. Daarom zoeken we een Tester die er voor gaat de kwaliteit van onze innovatieve onderwijssoftware op een hoog kwaliteitsniveau te houden.

Werksfeer en teamspirit zijn bij ons erg belangrijk, zoals het gezamenlijk lunchen op ons prachtige kantoor in Zwolle. We staan voor prettig samenwerken en delen van kennis. Daarnaast zijn er onze vrijdagmiddagborrel, kwartaalborrels en teamuitjes. 

De functie

Jij wordt onderdeel van ons developmentteam en als Tester kun je je bij ons volop leren. Je krijgt goede begeleiding en veel ruimte om je te ontwikkelen op je eigen voorkeuren.

Je bent lid van ons scrumteam en werkt nauw samen met onze lead tester op ons prachtige kantoor. Thuis werken is bij ons zeker mogelijk.

Als Tester werk je met FitNesse voor het automatiseren van testscripts. Je voert functionele tests uit en hebt de mogelijkheid veel kennis op te doen van het onderwijs en hoe onderwijsprocessen door Software worden ondersteund.

Wie ben jij

 • Je studeert HBO of MBO (Bedrijfskundige) Informatica, of hebt deze studie inmiddels afgerond;
 • Je overtuigt ons op basis van je enthousiasme en je gerealiseerde opdrachten vanuit bijvoorbeeld je studie. Om te kijken of we bij elkaar passen kan het uitvoeren van een kleine opdracht deel uitmaken van de sollicitatieprocedure;
 • Je hebt een goed gevoel voor hoofdlijnen, maar hebt ook aandacht voor de details;
 • Je hebt een ondernemende en proactieve houding waarbij je laat zien dat je vanuit doelen zelfstandig aan het werk kan;
 • Je bent iemand die niet snel ergens van terugdeinst, maar die zich erin vastbijt;
 • Je woont in een straal van 50 km rond Zwolle of bereid om te reizen.

Wat bieden wij

 • Een prettige werkplek in onze inspirerende omgeving;
 • Een werkomgeving waarin je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief;
 • Een prachtige kans je te verdiepen en verder te ontwikkelen als Software Tester;
 • Je de ruimte om zelfstandig te werken, maar zullen je daarin goed begeleiden;
 • Flexibele werktijden;
 • Een goed marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring;
 • Afhankelijk van je dienstverband een goede secundaire arbeidsvoorwaarden onder andere een collectieve ziektekostenverzekering, netto reiskostenvergoeding per maand, 26 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband en een goede pensioenregeling.

Wie zijn wij

Educator levert softwaretoepassingen aan het onderwijs, zoals een studentinformatiesysteem, onderwijscatalogus, studiegids en diverse toepassingen die innovatief onderwijs ondersteunen. Educator werkt daarin intensief samen met onderwijsinstellingen en wil hierin andere onderwijsinstellingen inspireren en interesseren voor haar dienstverlening. Kijk ook op https://www.educator.eu/ om te zien wat we doen.

INTERESSE?

Heb je interesse in deze functie binnen een dynamisch bedrijf en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan je CV met motivatie aan Educator B.V. t.a.v. Edin Jukic, HR adviseur (solliciteren@kofschipgroep.nl)

Voor inhoudelijke vragen kun je een e-mail sturen naar Christiaan Lukkien (clukkien@educator.eu).

Ten slotte

Pre-employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.