Vacature: Content Marketeer

Educator is op zoek naar een…

Content Marketeer 

De eerste weken van een kersverse Content Marketeer
In je eerste weken bij Educator leerde je collega’s je van alles over de onderwijssector en Educator’s inbound marketing strategie. Ook lieten je collega’s je al aardig wat zien van het product Educator. En met die kennis op zak ga jij nu aan de slag met een interview voor op de blogpagina. Je schuift aan je bureau en checkt eerst even je mails*. Vervolgens duik je in het thema onderwijsflexibilisering. Je neemt nog een keer de voorbereide vragen door en dan ben je helemaal klaar voor je interview! Vanmiddag spreek je een teamleider van een onderwijsinstelling die Educator gebruikt. Je hebt al allerlei ideeën om dat gesprek om te zetten in een blog en misschien ook wel een video of een aantal social posts. Daar ga je deze week mee aan de slag, maar niet vergeten dat er voor woensdag ook een webinar op de planning staat!

Jij houdt die content kalender goed gevuld…
Als Content Marketeer weet jij wel waar je input voor je content vandaan moet halen. Je zoekt bijvoorbeeld de Educator consultants op voor het laatste nieuws over bestaande en nieuwe klanten. Bij de IT’ers vraag je om wat nieuwe functionaliteit te zien voor een functioneel stuk. En online volg je de juiste kanalen zodat je precies weet wat er speelt in het onderwijs. Door die onderzoekende houding en zelfstandigheid houd je de website en social kanalen goed gevuld.

… Maar doet ook andere dingen
De functie van een Marketeer is breed, dat weten we. En het is een hele uitdaging om het allemaal te doen. Naast blogs, downloads, webinars, video’s en social media, hebben we bijvoorbeeld ook online advertenties, marketing automation en evenementen. Samen met jou gaan we kijken waar de focus op komt te liggen. Daarbij zoeken we naar jouw kracht én naar nieuwe dingen waar je mee aan de slag wilt.

Even over Educator
Educator levert software aan het onderwijs. Steeds meer onderwijsinstellingen gaan aan de slag met ons Studentinformatiesysteem, onze Onderwijscatalogus, Studiegids en andere toepassingen die innovatief onderwijs ondersteunen. Daar lees je op https://www.educator.eu meer over. En daar willen we over blijven vertellen om onze onderwijscollega’s te inspireren. Daarom kunnen we een nieuwe Content Marketeer ontzettend goed gebruiken.

Is deze job iets voor jou?
Tijdens je HBO- of WO-opleiding in een richting als Marketing, Commerciële Economie of Communicatie heb jij je vak goed leren verstaan. Je kunt goed zelfstandig aan de slag, bent niet bang om vragen te stellen en kijkt ernaar uit om je stempel te drukken op de marketing van een bedrijf. Daarnaast heb je het onderwijs altijd al een interessante sector gevonden en kan je schrijven als geen ander. Stiekem denk je ook dat jij deze vacaturetekst veel beter had kunnen schrijven. Helemaal herkenbaar? Dan heeft Educator misschien wel een mooie werkplek voor jou! Deze functie kan zowel parttime als fulltime ingevuld worden. Samen maken we in dat kader afspraken over de taken en verantwoordelijkheden.

Wat krijg je van ons?
Voor je inzet krijg je natuurlijk genoeg terug. Kijk maar eens:

  • Volop ruimte om thuis of juist op kantoor te werken. Een inspirerende werkplek in Zwolle.
  • Ruimte voor jouw ideeën en initiatieven.
  • Ruimte om je eigen tijd in te delen (in geval van part time).
  • Ruimte om te groeien als professionele Marketeer.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals reiskostenvergoeding en pensioen).
  • 26 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een goede marktconforme beloning.

Klinkt goed?
Dan mag je direct je CV en motivatie naar Manon Hockx (solliciteren@kofschipgroep.nl). Heb je eerst nog een paar vragen over de functie? Bel of mail dan met Roel Nicolai. Je kunt hem bereiken via rnicolai@educator.eu of 06-21246248.

Besluit je de sollicitatieprocedure in te duiken, dan maken we graag kennis met je! We zullen je voldoende gelegenheid geven om ons te laten zien wat je in je mars hebt. Dat zou bijvoorbeeld kunnen door je te vragen een kleine opdracht uit te voeren. Maar jij krijgt natuurlijk ook de ruimte om al je vragen over ons te stellen.

Durf jij de uitdaging aan?

Ten slotte
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.