Terugkijken op een bewogen 2021

Terugkijken op een bewogen 2021

Terugkijken op een bewogen jaar

Het jaar 2022 staat bijna voor de deur, een goed moment om terug te kijken op het afgelopen jaar waarin veel is gebeurd. Corona zorgde ervoor dat we elkaar maar weinig “in het echt” hebben gezien, maar inmiddels is (bijna) iedereen wel gewend aan het online contact.

Begin dit jaar is Educator onderdeel geworden van Breens Network en daarmee onderdeel van de Innovator voor lerend Nederland. Hierdoor maken we gebruik van nog meer onderwijs- en ICT kennis en daar plukken jullie als klant uiteraard ook de vruchten van. We verwelkomden dit jaar ROC ter AA, ROC van Twente, Fundashon Mariadal (Bonaire) en TIO als nieuwe klant. We bedanken jullie allemaal voor het vertrouwen en de tijd die jullie met ons doorgebracht hebben!

Na de zomervakantie verhuisden we van Putten naar Zwolle en voelen we ons al helemaal thuis in de IJsseltoren. Ook de E-day was dit jaar online, maar hopelijk kunnen we in 2022 de nieuwe locatie “ervaren” tijdens onze jaarlijkse klantendag. In oktober ging de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten live met het SIS van Educator met onder andere een correspondentie- en financiële module. Dit traject is volledig online gedaan en laat zien dat een implementatie ook zonder bezoek op locatie prima mogelijk is.

Ook in 2022 blijven we hard werken aan de verbreding van ons studentinformatiesysteem en aan de optimalisatie van onze modules aan de hand van klantwensen. We hopen dat jij en je naasten gezond blijven en vanuit Educator wensen wij je prettige feestdagen.

Roel Nicolai

Roel Nicolai werkt al ruim 10 jaar op het snijvlak van de techniek en de toepassing daarvan bij onderwijsprocessen. Roel vervult binnen Educator rollen op het vlak van business development, advisering en productontwikkeling. Contactgegevens: rnicolai@educator.eu of 06-21246248

More Posts - LinkedIn

Related Posts