ROC A12 live met de Educator Studiegids

ROC A12 live met de Educator Studiegids

Bij de start van het schooljaar 2017/2018 publiceert ROC A12 zijn studiegids en OER (ST’OER) online via de Educator Studiegids-functionaliteit.

Vernieuwde opzet: slim nagedacht over informatiebeheer

In de vernieuwde opzet is uitgebreid nagedacht over de verschillende informatie-elementen en wie deze beheert. Zo wordt het A12-brede gedeelte van een ST’OER centraal beheerd, voor locatie-, team- en opleidingsspecifieke informatie zijn de teams verantwoordelijk. Alles met als doel de uniformiteit en kwaliteit van de informatie te verhogen en de hoeveelheid tijd die benodigd is om een ST’OER te maken tot het minimum te beperken.

Voor de ruim 100 opleidingen inclusief alle varianten wordt in de nieuwe opzet slechts een beperkte set aan informatie opgeslagen. De rest wordt automatisch opgehaald en gepresenteerd op basis van de gerelateerde school, het team of kwalificatiedossier.

Preview van de vernieuwde opzet

Wilt u een kijkje nemen hoe de vernieuwde opzet eruit ziet?
De ST’OER-en zijn voor studenten en andere geïnteresseerden te bekijken via: http://a12.educator.eu/edu/studiegids/

Voor studenten wordt ‘hun’ ST’OER bovendien rechtstreeks ontsloten via Connect A12 (het interne communicatiemiddel voor studenten, gebaseerd op Office365).

Geïnteresseerd?

Bent u naar aanleiding hiervan geïnteresseerd wat Educator in uw situatie kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd hoe Educator er in de praktijk uitziet?

Ik kom graag in gesprek en maak graag samen met u de vertaalslag van uw uitgangspunten naar de inkleuring daarvan binnen Educator!

U kunt contact opnemen met mij door te mailen (rnicolai@educator.eu) of te bellen (06-21 246 248).

Roel Nicolai

Roel Nicolai werkt al ruim 10 jaar op het snijvlak van de techniek en de toepassing daarvan bij onderwijsprocessen. Roel vervult binnen Educator rollen op het vlak van business development, advisering en productontwikkeling. Contactgegevens: rnicolai@educator.eu of 06-21246248

More Posts - LinkedIn

Related Posts