ROC A12 live met de Educator Studiegids

ROC A12 live met de Educator Studiegids

Bij de start van het schooljaar 2017/2018 publiceert ROC A12 zijn studiegids en OER (ST’OER) online via de Educator Studiegids-functionaliteit.

Vernieuwde opzet: slim nagedacht over informatiebeheer

In de vernieuwde opzet is uitgebreid nagedacht over de verschillende informatie-elementen en wie deze beheert. Zo wordt het A12-brede gedeelte van een ST’OER centraal beheerd, voor locatie-, team- en opleidingsspecifieke informatie zijn de teams verantwoordelijk. Alles met als doel de uniformiteit en kwaliteit van de informatie te verhogen en de hoeveelheid tijd die benodigd is om een ST’OER te maken tot het minimum te beperken.

Voor de ruim 100 opleidingen inclusief alle varianten wordt in de nieuwe opzet slechts een beperkte set aan informatie opgeslagen. De rest wordt automatisch opgehaald en gepresenteerd op basis van de gerelateerde school, het team of kwalificatiedossier.

Preview van de vernieuwde opzet

Wilt u een kijkje nemen hoe de vernieuwde opzet eruit ziet?
De ST’OER-en zijn voor studenten en andere geïnteresseerden te bekijken via: http://a12.educator.eu/edu/studiegids/

Voor studenten wordt ‘hun’ ST’OER bovendien rechtstreeks ontsloten via Connect A12 (het interne communicatiemiddel voor studenten, gebaseerd op Office365).

Geïnteresseerd?

Bent u naar aanleiding hiervan geïnteresseerd wat Educator in uw situatie kan betekenen? Of bent u geïnteresseerd hoe Educator er in de praktijk uitziet?

Ik kom graag in gesprek en maak graag samen met u de vertaalslag van uw uitgangspunten naar de inkleuring daarvan binnen Educator!

U kunt contact opnemen met mij door te mailen (rnicolai@educator.eu) of te bellen (06-21 246 248).

Dennis van Oeveren

Dennis werkt al ruim 25 jaar in het onderwijsveld met name op de vlakken onderwijslogistiek en de toepassing van techniek bij onderwijsprocessen. Dennis vervult binnen Educator de rol van consultant onderwijsinnovatie.​​​​​​​

More Posts - LinkedIn

Related Posts