Regio College aan de slag met de Herontwerptool

Regio College aan de slag met de Herontwerptool

Afgelopen maanden hebben medewerkers van het Regio College uitgebreid gekeken naar instrumenten die het Regio College kunnen ondersteunen in het ontwerpen van onderwijs- en examenprogramma’s. Naar aanleiding van dit traject heeft het Regio College besloten met de Herontwerptool aan de slag te gaan!

Waarom de Herontwerptool?

Emma Dijkstra, Senior Onderwijsadviseur van het Regio College: “We waren op zoek naar een gebruiksvriendelijk instrument om teams te kunnen ondersteunen in het herontwerpen van hun curricula, gelet op de ontwikkelingen binnen Focus op vakmanschap. De Herontwerptool sprong daar in positieve zin uit. Bovendien hadden we goede verhalen gehoord van andere onderwijsinstellingen. De komende maanden zullen we in eerste instantie gebruiken om ervaringen op te doen met het bouwen van nieuwe onderwijsprogramma’s voor de herziene kwalificatiedossiers.”

Over de Herontwerptool

De Herontwerptool is een online instrument dat ontwikkelteams in staat stelt geweldige & goed samenhangende opleidingsprogramma’s te ontwerpen, snel hun opleidingsprogramma’s te analyseren en deze te delen en te publiceren. Meer informatie vindt u op www.herontwerptool.nl

Over Regio College

Het Regio College is dé instelling voor mbo-opleidingen en volwasseneneducatie in de regio Zaanstreek-Waterland. Op het Regio College volgen zo’n 5000 studenten onderwijs.

Roel Nicolai

Roel Nicolai werkt al ruim 10 jaar op het snijvlak van de techniek en de toepassing daarvan bij onderwijsprocessen. Roel vervult binnen Educator rollen op het vlak van business development, advisering en productontwikkeling. Contactgegevens: rnicolai@educator.eu of 06-21246248

More Posts - LinkedIn

Related Posts