Proef de sfeer van een E-day

Proef de sfeer van een E-day

Kasteel de Vanenburg in Putten

Nog twee maanden en dan is het tijd voor de Educator E-day van 2019! Een middag vol onderwijsinspiratie, verhalen delen en samen op zoek naar passende innovaties. Dit jaar vindt het evenement plaats op donderdag 14 november. We hopen hier weer veel geïnteresseerden te ontvangen die werken binnen onderwijsinstellingen. Én die op zoek zijn naar onderwijsinspiratie natuurlijk!

De E-day is een middag om elkaar te inspireren en van elkaar te leren door ervaringen en ideeën te delen. We organiseren een inspirerende keynote en een aantal interessante workshops. Daarin delen we samen met betrokkenen van onderwijsinstellingen de nieuwste ontwikkelingen rondom Educator en onderwijs.

Om u alvast een idee te geven van hoe een E-day eruitziet, blikken we vandaag kort terug op de afgelopen E-days. Die van 2017 en 2018.

E-day 2017

De E-day van 2017 bestond uit vier workshops en een interessante keynote aan het eind. Dick Sweitser (tegenwoordig directeur van Saxion Parttime School) verzorgde de keynote. Hij vertelde hoe Educator (Bison bij Saxion) werd en nog steeds wordt ingezet binnen Saxion Hogeschool. De workshops gingen over een breed scala aan thema’s binnen het onderwijs en onderwijslogistiek. Nu een groot aantal MBO teams gebruik maakt van de Leermeter in de studieloopbaanbegeleiding werd het tijd dat daar iemand over kwam vertellen. Daarnaast presenteerde Saxion hoe zij met Educator een studentrooster op maat ontwikkelden. Ook was Landstede aan het woord over tweedelijnsbegeleiding ondersteund met Educator. De laatste workshop van de middag ging over onderwijsflexibilisering. Een thema dat binnen veel onderwijsinstellingen speelt en waar iedereen ook weer anders mee omgaat.

E-day 2018

We waren heel blij om tijdens de E-day van 2018 weer zoveel gasten te ontvangen. Tijdens de afsluitende borrel proostten we allemaal op een geslaagde middag. Wat de dag zo mooi maakte was onder andere de workshop over de Leermeter. De basis voor die workshop was een wel heel bijzondere vergelijking. Wat bleek… Het populaire televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw staat helemaal niet zo ver af van de Educator Leermeter. Met de ‘Boer Zoekt Vrouw’ methode (leercyclus) werkt coach Yvon Jaspers namelijk aan talentontwikkeling voor het aangaan van een kwalitatief duurzame relatie. Aan de hand van deze ‘methode’ is er wat ons betreft veel ruimte voor interactie over reflectie, feedback / forward, gepersonaliseerd leren en hoe de Educator Leermeter daarbij kan worden ingezet. Hoe dat kan? We laten het u graag zien in de presentatie van de workshop:

Aanmelden voor de E-day 2019

Wilt u uw collega’s weer bij kunnen praten over onderwijsinnovatie en de nieuwste ontwikkelingen van Educator? Hebt u behoefte aan een flinke dosis onderwijsinspiratie? Of wilt u hier graag met gelijkgestemden over praten? Dan is de E-day voor u! Bent u er ook bij?

Als u na het lezen van deze blog al zeker weet dat u bij de E-day van 2019 wilt zijn, dan kunt u zich hieronder direct aanmelden!

Nog even tijd nodig? Of eerst uw agenda checken? Dat snappen we. Deze blog gaat nergens heen en ook op onze evenement-pagina voor de E-day kunt u zich aanmelden.

Meld u aan voor de E-day 2019

Met onderstaand formulier meldt u zich aan om deel te nemen aan de E-day op 14 november 2019.

Wij vinden het erg belangrijk dat de persoonsgegevens die u met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lichten we toe hoe wij hiermee omgaan. Heeft u hier vragen over, stel ze dan gerust op ons contactformulier.

Voor het laatste nieuws, onderwijsinspiratie en meer: Volg ons!

Sanne van 't Slot

Sanne kwam vers afgestudeerd in Communicatie uit het onderwijs en dook voor Educator in onderwijsthema's en technologische innovaties. Daar maakte ze content over als Content Marketeer.

More Posts - LinkedIn

Related Posts