Presentatie Boer Zoekt Vrouw methode & Educator – E-day 2018

Boer Zoekt Vrouw is hét datingprogramma voor boeren. Al seizoenen lang zoekt Yvon Jaspers samen met een aantal vrijgezellen naar de liefde van hun leven. Met de ‘Boer Zoekt Vrouw’ methode (leercyclus) werkt coach Yvon Jaspers aan talentontwikkeling voor het aangaan van kwalitatief duurzame relaties. Aan de hand van deze ‘methode’ is er wat ons betreft veel ruimte voor interactie over reflectie, feedback / forward, gepersonaliseerd leren en hoe de Educator Leermeter daar bij past.

In deze presentatie van de Educator E-day 2018:

  • Krijg een beeld van de workshops tijdens een E-day
  • Lees hoe een datingprogramma op televisie aansluit op het aangaan van een kwalitatief duurzame relatie tussen studiecoach en student…
  • … En hoe de Leermeter ondersteunt bij studieloopbaanbegeleiding

Boer Zoekt Vrouw en de Leermeter

Altijd op de hoogte van de activiteiten van Educator?
Volg ons op Twitter en Linkedin!

Presentatie Boer Zoekt Vrouw & Educator

Hoe sluit Boer Zoekt Vrouw aan bij Educator? De methode van Yvon Jaspers om kwalitatief duurzame relaties aan te moedigen tussen boeren en vrouwen komt dichterbij talentontwikkeling in het onderwijs dan u misschien zou denken. Hoe dat zit leest u in de presentatie van de E-day 2018!

Wij vinden het erg belangrijk dat de persoonsgegevens die u met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lichten we toe hoe wij hiermee omgaan. Heeft u hier vragen over, stel ze dan gerust op ons contactformulier.