De DLWO van het Friesland College in beeld (Office365)

In onze whitepaper ‘De visie op een DLWO met Office365 en Educator‘ lieten we zien hoe het applicatielandschap van onderwijsinstellingen steeds groter en uitgebreider wordt. Daardoor ontstaat er een verschuiving van de elektronische leeromgeving (ELO) naar de digitale leer- en werkomgeving (DLWO). Het Friesland College maakte deze transitie met FCLive: een digitaal platform waarin studenten alles vinden wat ze nodig hebben voor hun opleiding.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan mogelijkheden om samen te werken, bronnen te raadplegen, keuzedelen te bekijken, een planning te maken, resultaten en voortgang in te zien, en nog veel meer. Educator komt hier terug met de Leermeter, de Onderwijscatalogus en de Studiegids. Bent u benieuwd naar hoe dat eruitziet?

In deze praktijkcase over het digitale middelpunt van het Friesland College…

  • Laten we met schermen van FCLive zien hoe Office365 één digitale omgeving voor student en docent is
  • Laten we zien hoe Educator visueel en technisch volledig geïntegreerd is in FCLive

Praktijkcase: De DLWO van het Friesland College in beeld (Office365)

FCLive is de digitale leer- en werkomgeving van het Friesland College. Hier hebben studenten alles bij de hand voor hun opleiding. Office365 vormt de basis en Educator is er visueel en technisch in geïntegreerd. Met screenshots van zowel FCLive als Educator ziet u hoe FCLive het digitale middelpunt van de onderwijsinstelling is!