Partners

cinop advies

Driestar onderwijsadvies

solvinity

Kennisnet

CINOP is een (inter)nationaal opererend, onafhankelijk adviesbureau op het gebied van leren, opleiden en ontwikkelen.
Samen met CINOP hebben we de herontwerptool ontwikkeld.

Lees meer over de Herontwerptool

Driestar educatief is een praktijkgericht kenniscentrum dat een inspirerende bijdrage levert aan het (christelijk) onderwijs in binnen- en buitenland. Samen met Driestar educatief exploiteert Educator de oplossing KindKans.

Lees meer over Kindkans

Solvinity (voorheen ASP4all) verzorgt sinds 1999 een compleet en innovatief aanbod van hoogwaardige Managed Hosting en Outsourcing oplossingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het implementeren en beheren van ICT-systemen die aan hoge beveiligings- en beschikbaarheidseisen moeten voldoen.
Educator wordt in de cloud aangeboden met behulp van de dienstverlening van Solvinity.

Lees meer over Solvinity

Educator is verbonden met zowel Entree als Edurep. Hiermee vindt de docent / ontwikkelaar eenvoudig online beschikbare materialen en koppelt deze aan onderwijs. De student werkt vanuit zijn individuele studieplan aan opdrachten en opent daarbij direct beschikbare materialen online, zonder opnieuw in te loggen.

bureauice

ephorus

ink

opentext_analytics

Voor het middelbaar beroepsonderwijs ontwikkelden we een koppeling met de webbased toetsenbank TOA, ontwikkeld door Bureau ICE.
Met de koppelingen worden resultaten uit de TOA software geheel geautomatiseerd over genomen.

De antiplagiaatdetectie van Ephorus wordt volledig geïntegreerd aangeboden, bij het inleveren van bewijsstukken en volledig los daarvan.

Als onderdeel van de portfolio module hebben we de uitgebreide functionaliteiten van Filepicker toegepast. Filepicker zorgt voor de verbinding naar een groot aantal cloud services, zoals Dropbox, Google Drive, OneDrive, Evernote, enzovoort.

Als integraal onderdeel van het Educator platform worden rapportages aangeboden op basis van de geavanceerde open source BIRT software. Door deze krachtige integratie is het mogelijk vele standaard rapporten te gebruiken, maar ook rapporten op maat te ontwikkelen en deze integraal vanuit de Educator omgeving aan te bieden aan uw gebruikers.