Educator voor het Particulier Onderwijs

Permanente Educatie, een training, cursus of toch een voltijd opleiding binnen het particulier onderwijs? Leven lang leren is een ‘fact of life’. Educator ondersteunt particuliere onderwijsinstellingen in de ondersteuning van haar onderwijsprocessen als het gaat om het administreren, ontwikkelen & leren en volgen & begeleiden van studenten.

Elke aanbieder van particulier onderwijs kent daarbij haar eigen dynamiek. De omgeving waarin zij opereert is uitdagend, wet- en regelgeving verandert voortdurend en de studenten verwachten veel van de kleine en grote kwaliteit.

Met Educator heeft u de ‘basis op orde’ en ondersteunt u uw onderwijs met onderwijssoftware die ervoor zorgt dat u uw aandacht kan besteden aan kwalitatief goed onderwijs die uw studenten / klanten verdienen! Educator weet wat er speelt in het particulier onderwijs!

Voor de grote en kleine particuliere onderwijsinstelling hebben wij de oplossing!

Educator voor het particulier onderwijs

Rijk aan functionaliteit

Educator biedt een een groot aantal oplossingen op het vlak van het ontwerpen & vastleggen van onderwijs, het administreren en volgen en begeleiden van studenten en de ondersteuning voor het leer- en ontwikkelproces van studenten. Functionaliteiten die standaard beschikbaar zijn en veelvuldig in de praktijk worden gebruikt!

Uw studenten volgen en begeleiden

Educator sluit aan bij de manier hoe u uw studenten wilt volgen. Registreer resultaten met behulp van woord- of cijferoordelen of aan de hand van reflectie op bijvoorbeeld gedragsindicatoren of competenties. Met integraal zicht op de voortgang. Of het nu gaat om intensief contact onderwijs of onderwijs op afstand. Inzichtelijk voor de student, begeleider en administratie. Waar dan ook en op elk gewenst moment!

Uw onderwijsinformatie op één centrale plek

Uw studenten waarderen een strakke en goede organisatie. De ‘kleine kwaliteit’ wordt als zeer belangrijk ervaren. Een belangrijk element hierin is accurate en betrouwbare informatie. Te denken valt aan resultaten, vrijstellingen, notities, verslagen, bewijsstukken van de student in het kader van de studie. Voor de student, betrokken docenten of administratie. Educator voorziet u hierin! Voor iedereen die u toegang geeft, op elk gewenst moment en overal ter wereld!

Educator op maat

Uw onderwijsinstelling kent een eigen dynamiek. Dat vraagt om ondersteuning op maat. Educator is volledig aan te passen aan uw onderwijscontext en kent bovendien een groot aantal standaard inrichtingen en best practices om een snelle start te maken bij de implementatie! Bovendien betaalt u enkel voor de modules die u afneemt!

Wij staan voor…

het particulier onderwijs! Samen met klanten verdiepen wij ons in de marktontwikkelingen en wij passen die toe op onze onderwijssoftware. Wij denken graag met u mee over hoe wij u kunnen voorzien in de automatisering van uw onderwijsprocessen.

Een SIS en ELO met Educator: TCMA doet het!

De Traditional Chinese Medicine Academie in Amsterdam gebruikt Educator als compleet SIS en als ELO. Hoe zij dat doen leest u in onderstaande blog!

Educator voorziet in de behoefte om informatie op één plek vast te leggen, zodat voor iedereen duidelijk is wat de actuele stand van zaken is. Dan hebben we het met name over de student, zijn/haar ouder(s), de begeleiders of ondersteunende organisatie. Educator ondersteunt optimaal bij de intensieve persoonlijke begeleiding die Europort Business School nastreeft.

– Herman van Breda, Directeur Europort Business School –

Lees de hele case van Europort Business School

Onze klanten in het particulier onderwijs

Duizenden studenten van de volgende onderwijsinstellingen maken al gebruik van de voordelen en het gebruikersgemak van de onderwijssoftware van Educator.

Onze toepassingen

De toepassingen van Educator sluiten naadloos aan bij het particulier onderwijs. Bekijk hieronder welke toepassingen het zijn.

Toepassing 1: StudentInformatieSysteen (SIS)

Educator is een krachtig instrument voor administratie, begeleider of coach. Het wordt toegepast als electronische leeromgeving (ELO), waarin digitale materialen direct aan studenten worden ontsloten en de student daaraan werkt door samenwerking en reflectie. Lees meer over het  Studentinformatiesysteem (SIS).

Toepassing 2: Onderwijscatalogus

Met de Onderwijscatalogus legt u met gemak uw onderwijsproducten vast en presenteert u deze aan studenten, betrokkenen binnen en buiten uw organisatie!

Toepassing 3: Leermeter

Breng de groei in bekwaamheids- en competentieontwikkeling van de student in beeld met de Leermeter. Reflecteer als student en coach aan de hand van het kwalificatiedossier, competenties en gedragsindicatoren. Bekijk de Leermeter.

Actuele blogs passend bij deze branche