Clicky

 

Blog

Op expeditie met student Floris – Ondersteund met het Educator SIS, Volg- en leerplatform

Mee op reis met student Floris. Op de E-day 2018 ging een groep met collega Jacob Maljaars ‘op expeditie’. De expeditie gaf en geeft een indruk hoe een studentreis verloopt, van aanmelding tot diplomering. Ook geeft de expeditie aan hoe Educator daarbij ondersteunt. Daarbij gaat het om het Educator Volg- leerplatform, aangevuld met de Kernregistratie functionaliteit (ook wel SIS functionaliteit) die begin dit 2018 is geïntroduceerd en inmiddels wordt geïmplementeerd bij zowel C-LiON en TCM Academie.

Wat ons betreft is deze presentatie heel goed bruikbaar als als eerste en globale introductie binnen uw onderwijsinstelling en/of implementatie. Wilt u hem aanpassen naar uw eigen context, specifieke invulling van uw processen of terminologie, neem even contact op. Dan delen we de originele Prezi, die u kunt aanpassen.

Roel Nicolai

Roel Nicolai werkt al ruim 10 jaar op het snijvlak van de techniek en de toepassing daarvan bij onderwijsprocessen. Roel vervult binnen Educator rollen op het vlak van business development, advisering en productontwikkeling. Contactgegevens: rnicolai@educator.eu of 06-21246248

More Posts - LinkedIn

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.