Onderdeel van Breens Network

Educator maakt onderdeel uit van Breens Network

Breens Network is ontstaan vanuit de drang om te vernieuwen met bewezen en nieuwe technologieën. Met Educator, SLBdiensten, IT-Workz, Slim.nl, MBOwebshop.nl, Slimindeklas.nl, Breens.nl en Kofschipgroep.nl exploiteert ze een herkenbaar en onderscheidend merkenportfolio.

Breens Network is een Nederlandse ICT-organisatie, gecommitteerd aan onze klanten in het onderwijs, de zorg en de decentrale overheid. Met als doel om hen te ondersteunen bij hun digitale transformatie om zo de effectiviteit, kwaliteit van de output, (kosten) efficiëntie en flexibiliteit van hun organisaties te vergroten. Dit vanuit een visie dat technologie en ons advies ondubbelzinnig in dienst staan van het realiseren van organisatorische of persoonlijke doelstellingen van onze klanten.

We maken hierbij gebruik van onze digitale en technologische vaardigheden in combinatie met een diepgaand begrip van de markten van onze klanten. Onze medewerkers staan garant voor een daadkrachtige en plezierige samenwerking. Die samen meer dan een miljoen leerlingen, negentig duizend leraren, veertig duizend medewerkers en vrijwel alle scholen in het voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs bedienen. Dit langs vier thema’s: Digitale werk- (en leer) omgeving, Cloud migratie & management, IT security en Business Intelligence-data-apps. In totaal werken er 160 gedreven professionals verdeeld over meerdere vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Meer informatie: breensnetwork.nl