Blog

Meld u nu aan voor E-day

Donderdag 1 november 2018 organiseren wij alweer voor de 3e keer een E-day: een middag vol ontwikkelingen, inspiratie en ideeën. E-day staat voor Educator, Education en Idee!

Een middag om elkaar te inspireren en van elkaar te leren door ervaringen en ideeën te delen. Carlo Segers (Voorzitter College van Bestuur Friesland College) neemt ons mee in de koers die het Friesland College vaart als het gaat om hun onderwijsconcept: “praktijkgestuurd leren”. Verder zijn er workshops waarin we samen met betrokkenen van onderwijsinstellingen de nieuwste ontwikkelingen rondom Educator en onderwijs delen. Het definitieve programma delen we binnenkort met u.  

Tijd: vanaf 12 uur, inclusief lunch

Locatie: onze thuislocatie Kasteel de Vanenburg in Putten

U bent van harte welkom! Reserveer deze middag in uw agenda en meld u aan via het Aanmeldingsformulier.

Meer informatie en een sfeerimpressie van vorig jaar vindt u op www.educator.eu/e-day.

Mireille Relou

Mireille heeft vele jaren ervaring in het onderwijs. Zij is jaren actief betrokken geweest bij het inzetten van digitale leermiddelen in het onderwijs en de mogelijkheden hiermee tot gepersonaliseerd leren. Hierbij heeft ze scholen begeleid van visie-ontwikkeling, training tot en met implementatie. Binnen Educator vervulde Mireille de rol van Sales Executive en adviseert zij scholen over de verschillende oplossingen van Educator.

More Posts

Related Posts