Ik breng

mijn ontwikkeling

in beeld!

macbook Slider
  • App Slide
  • App Slide
  • App Slide
  • App Slide

De Leermeter: Breng ontwikkeling in beeld

Breng de groei in bekwaamheids- en competentieontwikkeling van de student in beeld met de Leermeter. Reflecteer als student en coach aan de hand van de MBO kwalificatiedossiers, referentiekaders en/of 21e eeuwse vaardigheden.

Maak ontwikkeling bespreekbaar

Met de Leermeter is de student eigenaar van zijn studieloopbaan. Student en coach bespreken de groei tijdens studieloopbaangesprekken gedurende zijn studieloopbaan.

Met de MBO praktijk ontwikkeld

De Leermeter is in nauwe samenwerking met Landstede MBO ontwikkeld. Met de SBB koppeling worden de kwalificatiedossiers en keuzedelen worden frequent bijgewerkt en kunnen deze worden gebruikt binnen de Leermeter.

Modern en online instrument

De Leermeter is een online instrument. Het werkt in alle moderne browsers en op alle devices.

Doordat de Leermeter een online instrument is, kunnen wij onze aandacht richten op het onderwijs in plaats van de onderliggende techniek. Bovendien is de Leermeter eenvoudig te bedienen met telefoon, tablet of pc.

- ICT Coördinator, Landstede MBO

Eenvoudig geïntegreerd met uw applicatielandschap

De Leermeter is eenvoudig te integreren met uw applicatielandschap, door standaard koppelingen met onder andere Eduarte. Ook hoeven studenten en coaches niet steeds opnieuw in te loggen door technieken als SAML en SurfConext die we gebruiken.

iphone Slider
  • App Slide

21e eeuwse vaardigheden met rubrics van SLO beschikbaar

Ook de SLO vaardigheden met gedefinieerde rubrics (Ontwikkeld door de leerlabscholen van leerling2020) worden ingezet en bieden een goede basis om het instrument direct in te zetten binnen uw onderwijspraktijk!

Eenvoudig uit te breiden

De Leermeter is eenvoudig standalone te gebruiken, maar ook uit te breiden met vele functies. De Leermeter is namelijk onderdeel van het SIS / Volg- en leerplatform Educator.

Te denken valt aan:

  • Feedback op projecten / onderwijsactiviteiten
  • Formatieve voortgang (met reflectieformulieren of woord- of cijferresultaten)
  • Aan de slag met onderwijsactiviteiten als student
  • Een volledig begeleidingsdossier inzichtelijk voor student en betrokken onderwijsprofessional.
  • Examinering

Bekijk de uitbreidingen van het SIS / Volg- en leerplatform:

Onderwijsorganisaties met de Leermeter

Educator is volwassen en bewezen en wordt dagelijks door duizenden studenten en medewerkers van onder andere onderstaande onderwijsinstellingen gebruikt. Educator wordt ingezet in het voorgezet, middelbaar, hoger en particulier onderwijs.

De Leermeter op het Friesland College

Een mooi voorbeeld van een onderwijsorganisatie die de Leermeter inzet is het Friesland College. In drie blogs lieten we zien hoe ze daar de innovatie van formatief evalueren hebben aangepakt voor de sportopleiding. Die blogs zijn interviews met Goos Karsten, opleidingsmanager bij het Friesland College. Wie weet pakt u uw innovatie binnenkort net zo aan… Of krijgt u hele nieuwe ideeën!

GEPERSONALISEERD LEREN EN DE LEERMETER (1/3)

BEGELEIDING EN BEWIJSLAST (2/3)

IMPLEMENTATIE EN RESULTATEN (3/3)

Geïnteresseerd in een demonstratie?