Clicky

 

Ik breng

mijn ontwikkeling

in beeld!

De Leermeter: Breng ontwikkeling in beeld!

Breng de groei in bekwaamheids- en competentieontwikkeling van de student in beeld met de Leermeter. Reflecteer als student en coach aan de hand van de MBO kwalificatiedossiers, referentiekaders en/of 21e eeuwse vaardigheden.

Maak ontwikkeling bespreekbaar!

Met de Leermeter is de student eigenaar van zijn studieloopbaan. Student en coach bespreken de groei tijdens studieloopbaangesprekken gedurende zijn studieloopbaan.

Eenvoudig geintegreerd met uw applicatielandschap

De Leermeter is eenvoudig te integreren met uw applicatielandschap, door standaard koppelingen met onder andere Eduarte.
Technieken zorgen ervoor dat studenten en coaches niet opnieuw hoeven in te loggen. Met technieken zoals SAML of SurfConext.

Modern en online instrument

De Leermeter is een online instrument. Het werkt in alle moderne browsers en op alle devices.

Doordat de Leermeter een online instrument is, kunnen wij onze aandacht richten op het onderwijs in plaats van de onderliggende techniek. Bovendien is de Leermeter eenvoudig te bedienen met telefoon, tablet of pc.

- ICT Coördinator, Landstede MBO

In nauwe samenwerking ontwikkeld met de MBO Onderwijspraktijk

De leermeter is in nauwe samenwerking met Landstede MBO ontwikkeld. Met de SBB koppeling worden de kwalificatiedossiers en keuzedelen worden frequent bijgewerkt en kunnen deze worden gebruikt binnen de Leermeter.

21e eeuwse vaardigheden met rubrics van SLO beschikbaar

Ook de SLO vaardigheden met gedefinieerde rubrics (Ontwikkeld door de leerlabscholen van leerling2020) worden ingezet en bieden een goede basis om het instrument direct in te zetten binnen uw onderwijspraktijk!

Eenvoudig uit te breiden

De Leermeter is eenvoudig standalone te gebruiken, maar ook uit te breiden met vele functies. De Leermeter is namelijk onderdeel van het volg- en leerplatform Educator.

Te denken valt aan:

  • Feedback op projecten / onderwijsactiviteiten
  • Formatieve voortgang (met reflectieformulieren of woord- of cijferresultaten)
  • Aan de slag met onderwijsactiviteiten als student
  • Een volledig begeleidingsdossier inzichtelijk voor student en betrokken onderwijsprofessional.
  • Examinering

Bekijk de uitbreidingen van het volg- en leerplatform

Demonstratie?