Leermeter vanaf nu standalone te gebruiken!

Leermeter vanaf nu standalone te gebruiken!

leermeter_telefoon_tablet_pcDe Leermeter – bedoeld om groei in competentieontwikkeling in beeld te brengen – is al enige tijd in gebruik in het MBO. Dit online instrument is in nauwe samenwerking ontwikkeld met Landstede MBO in Zwolle.

Met de Leermeter brengen student en coach zijn of haar competentieontwikkeling in beeld aan de hand van het gekozen kwalificatiedossier en gebruiken dit inzicht om de voortgang en keuzes binnen de studieloopbaan te bespreken.

Vanaf nu is het mogelijk om de Leermeter volledig standalone te gebruiken.

Dit biedt u de volgende voordelen:

  • Eenvoudig inzetbaar in uw onderwijs (kwalificatiedossiers worden bijvoorbeeld geautomatiseerd ingelezen)
  • Het is een online instrument. U kunt uw dus volledig focussen op uw onderwijs. Wij dragen zorg voor een modern en online instrument.
  • Bent u geïnteresseerd in extra functionaliteiten om uw studenten te volgen en te begeleiden? U kunt altijd gebruik maken van de standaard beschikbare mogelijkheden van ons volg- en leerplatform.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de Leermeter op educator.eu/leermeter of neem contact op!

Dennis van Oeveren

Dennis werkt al ruim 25 jaar in het onderwijsveld met name op de vlakken onderwijslogistiek en de toepassing van techniek bij onderwijsprocessen. Dennis vervult binnen Educator de rol van consultant onderwijsinnovatie.​​​​​​​

More Posts - LinkedIn

Related Posts