Landstede ondersteunt examinering met Educator

Landstede ondersteunt examinering met Educator

Landstede gebruikt Educator voor het ondersteunen van haar onderwijsproces (onderwijscatalogus, studentportfolio, individuele leerplannen, begeleiding en formatieve beoordeling). Vanaf september 2012 gebruiken alle MBO-studenten Educator ook voor het afwikkelen van de examineringsprocessen. Dit betekent dat examenresultaten geregistreerd worden met behulp van de module ‘Resultaten’. Bovendien zijn alle wettelijke zak/slaagregelingen opgenomen vanaf cohort 2007.

Bovendien wordt met Educator een aantal procedures ten behoeve van examinering ondersteund. Denk hierbij aan het aanvragen en afhandelen van vrijstellingen, indienen van klachten, ondersteuning van de Landstede-topper, het heropenen van resultaten en natuurlijk het aanvragen en produceren van het uiteindelijke diploma.

Educator vervangt hiermee de door Landstede zelf ontwikkelde applicatie LEV. Vanaf november gebruikt Landstede EduArte als studentenregistratiesysteem. EduArte en Educator synchroniseren via een automatische koppeling. Deze is door Educator ontwikkeld.

Wilt u weten wat deze functionaliteit voor uw onderwijsinstelling kan bieden? We demonstreren u graag persoonlijk de mogelijkheden!

Dennis van Oeveren

Dennis werkt al ruim 25 jaar in het onderwijsveld met name op de vlakken onderwijslogistiek en de toepassing van techniek bij onderwijsprocessen. Dennis vervult binnen Educator de rol van consultant onderwijsinnovatie.​​​​​​​

More Posts - LinkedIn

Related Posts