Kan de Educator Studiegids / Onderwijs- en examenregeling (OER) worden ontsloten via Office365?

Dat is mogelijk. ROC A12 bijvoorbeeld heeft de st’OER (Studiegids en Onderwijs- en examenregeling of OER) via het het Office 365 portaal van ROC A12 (ook wel Connect genoemd) ontsloten. De st’OER wordt beheerd en gepubliceerd met de Educator Studiegids.

Het werkt als volgt:

  • Binnen Office365 is bekend voor welke opleiding een student zich heeft ingeschreven (combinatie van school/locatie, crebo, leerweg, cohort)
  • Op de student pagina is een link aangemaakt die rechtstreeks verwijst naar de st’OER van ‘zijn’ opleiding.
  • De link is opgebouwd met de variabelen die hierboven zijn genoemd. Een voorbeeld: https://a12.educator.eu/edu/studiegids/%school/%crebo/%leerweg/%cohort
    De procent tekens staan voor de variabele.

Met de Educator Studiegids kies je zelf welke variabelen van belang zijn voor de onderwijsinstelling.
Overigens werkt bovenstaande met Office365, maar is dit is natuurlijk ook eenvoudig te realiseren vanuit andere omgevingen zoals een SIS, ELO of portaal van een andere leverancier.

4 online voorbeelden

Weten wat er kan door te zien hoe anderen het doen. Deze 4 online praktijkvoorbeelden van de Educator Studiegids bevatten naast schermvoorbeelden ook kenmerken en handige tips.

Wij vinden het erg belangrijk dat de persoonsgegevens die u met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lichten we toe hoe wij hiermee omgaan. Heeft u hier vragen over, stel ze dan gerust op ons contactformulier.

Educator toepassingen

Educator Studiegids