Inleveren van eindwerken - holink conferentie

Inleveren van eindwerken – holink conferentie

Volledig aansluitend bij de werkwijze van student en docent (plagiaat check, inleveren bij de toets, volledig aangesloten bij het invoeren van resultaten) en de borging van de archivering op orde (met de informatiedriehoek “student – toets – bewijsstuk” als basis).

Op de conferentie kreeg elke bezoeker bovendien een persoonlijke code om Educator op dit vlak persoonlijk te ervaren. Velen maakten hier – gelet op de statistieken – gebruik van.
Ook dienden leverden bezoekers van de conferentie hun contactgegevens in ‘als bewijsstuk’ om mee te dingen naar de prijs: het boek ‚Slimmer in 2030’ van Peter van ‘t Riet. We mochten twee winnaars selecteren. Zij hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad. Op naar slimmer onderwijs in 2030 op een goede en efficiënte manier ondersteund!

Wil je Educator ook persoonlijk ervaren? Vraag dan uw persoonlijke code aan via de mail (info@educator.eu).

Roel Nicolai

Roel Nicolai werkt al ruim 10 jaar op het snijvlak van de techniek en de toepassing daarvan bij onderwijsprocessen. Roel vervult binnen Educator rollen op het vlak van business development, advisering en productontwikkeling. Contactgegevens: rnicolai@educator.eu of 06-21246248

More Posts - LinkedIn

Related Posts