Inleveren van eindwerken - holink conferentie

Inleveren van eindwerken – holink conferentie

Volledig aansluitend bij de werkwijze van student en docent (plagiaat check, inleveren bij de toets, volledig aangesloten bij het invoeren van resultaten) en de borging van de archivering op orde (met de informatiedriehoek “student – toets – bewijsstuk” als basis).

Op de conferentie kreeg elke bezoeker bovendien een persoonlijke code om Educator op dit vlak persoonlijk te ervaren. Velen maakten hier – gelet op de statistieken – gebruik van.
Ook dienden leverden bezoekers van de conferentie hun contactgegevens in ‘als bewijsstuk’ om mee te dingen naar de prijs: het boek ‚Slimmer in 2030’ van Peter van ‘t Riet. We mochten twee winnaars selecteren. Zij hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad. Op naar slimmer onderwijs in 2030 op een goede en efficiënte manier ondersteund!

Wil je Educator ook persoonlijk ervaren? Vraag dan uw persoonlijke code aan via de mail (info@educator.eu).

Dennis van Oeveren

Dennis werkt al ruim 25 jaar in het onderwijsveld met name op de vlakken onderwijslogistiek en de toepassing van techniek bij onderwijsprocessen. Dennis vervult binnen Educator de rol van consultant onderwijsinnovatie.​​​​​​​

More Posts - LinkedIn

Related Posts