Hoe werkt de Educator Studiegids / Onderwijs en Examenregeling (OER) met cohorten?

In de Educator Studiegids vertaal je de studiegids en/of Onderwijs en Examenregeling (OER) naar een informatiemodel in Educator. Daarmee leg je de velden vast die voor jouw onderwijsinstelling relevant zijn binnen een Studiegids / OER.
Bij het inrichten van deze velden maken we bovendien de vertaalslag welke velden daarvan gebonden zijn aan een cohort en welke niet.
Zo is informatie over een bepaalde opleiding bijvoorbeeld vaak gerelateerd aan een cohort.
Andere informatie is juist niet gekoppeld aan het cohort. Sommige onderwijsinstellingen leggen bijvoorbeeld ook locatie-specifieke informatie (Studiegids) vast. Denk bijvoorbeeld aan de openingstijden van de kantine of adres- en/of contactgegevens. Deze informatie wordt natuurlijk niet specifiek gekoppeld aan een cohort en is daarmee ook zichtbaar voor alle opleidingen en cohorten op die locatie.

4 online voorbeelden

Download een presentatie met 4 online praktijkvoorbeelden van de Educator Studiegids met kenmerken, handige tips en schermvoorbeelden.

Wij vinden het erg belangrijk dat de persoonsgegevens die u met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lichten we toe hoe wij hiermee omgaan. Heeft u hier vragen over, stel ze dan gerust op ons contactformulier.

Educator toepassingen

Educator Studiegids