Geslaagd gebruikersoverleg

Geslaagd gebruikersoverleg

Vorige week kwamen veel Educator gebruikers digitaal bijeen tijdens het halfjaarlijkse gebruikersoverleg. Allereerst ging een speciaal welkom uit naar onze nieuwe klanten ROC van Twente, ROC ter AA en FM Academy. Daarnaast konden we het goede nieuws melden dat de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) op donderdag 28 oktober live is gegaan met het studentinformatiesysteem van Educator. Een mooie mijlpaal, waar we uiteraard erg trots op zijn.

Tijdens het overleg werd een aantal nieuwe functionaliteiten van Educator uitgebreid besproken. De modules Correspondentie, Inschrijf, Documenten en Financieel kwamen langs in een demonstratie, maar ook diverse verbeteringen op het gebied van Educator als volg/leer platform kwamen aan de orde. Benieuwd naar de nieuwe functionaliteiten? Bekijk dan de blog van juli en de blog van oktober.

Tot slot was er een uitwisseling onder alle deelnemers rondom innovaties in het afgelopen half jaar en een blik gericht op toekomstige innovaties binnen de onderwijsinstellingen. Er kwam een aantal interessante onderwerpen voorbij zoals 2e lijnsbegeleiding, flexibilisering, de integratie met Microsoft Teams en een koppeling met Eduarte met oog op het implementeren van examenplannen. Deze output gaan we gebruiken voor het vaststellen van de roadmap 2022 waarin sturing wordt gegeven aan de samenwerking tussen alle klanten en Educator. Al met al was het een goede en leerzame bijeenkomst en hebben onze klanten weer inspiratie opgedaan om nog meer uit Educator te halen.

 

Dennis van Oeveren

Dennis werkt al ruim 25 jaar in het onderwijsveld met name op de vlakken onderwijslogistiek en de toepassing van techniek bij onderwijsprocessen. Dennis vervult binnen Educator de rol van consultant onderwijsinnovatie.​​​​​​​

More Posts - LinkedIn

Related Posts