Functionele architectuur van Educator

Educator architectuur

Met de functionele architectuur van Educator laten we u zien hoe Educator is opgebouwd. Zo start een Educator omgeving altijd met de Basis functionaliteit. Op deze basis richten we Educator in naar de behoefte van uw onderwijsinstelling. Om die inrichting samen te stellen, stapelen we functionaliteiten uit drie globale categorieën. Deze categorieën zijn StudentregistratieStudieplanning & Volgen en Begeleiden, en Curriculumontwikkeling en -beheer.

Hierbij is het van belang om te weten dat de Educator functionaliteiten vaak met elkaar samenwerken om bepaalde acties en schermen mogelijk te maken. We helpen u graag op weg met betrekking tot de combinatie van functionaliteiten die u zoekt. We adviseren u graag over een passende combinatie voor uw onderwijsinstellingen op basis van uw context én de best practices van andere onderwijsinstellingen. Meer weten over de functionele architectuur van Educator?

Eerst zelf verder lezen? Bekijk een aantal van onze bewezen en veel gekozen combinaties:

SIS / Volg- en Leerplatform

Met Educator’s SIS / Volg- en Leerplatform kunnen onderwijsinstellingen hun studenten volgen en begeleiden op een manier die past bij hun onderwijs. Het SIS is volledig in te richten naar uw onderwijsmodel, uw woordgebruik en uw metadatering. Elke student heeft een eigen studieplan. Met de variatie die het onderwijs daarin kent als uitgangspunt: van groepsonderwijs tot onderwijs op maat.

Leermeter

De Leermeter brengt de groei in bekwaamheids- en competentieontwikkeling van de student in beeld en maakt ontwikkeling bespreekbaar. Student en coach reflecteren aan de hand van de MBO kwalificatiedossiers, referentiekaders en/of 21e eeuwse vaardigheden op het leerproces van de student. Het stelt de student in staat zijn groei en vervolgstappen in zijn opleiding te bepalen in gesprekken met zijn coach. Dat maakt de student eigenaar van zijn eigen leerproces.

Studiegids

De Educator Studiegids is een online instrument om uw studiegids en Onderwijs- en Examenregeling (OER) vast te leggen en te presenteren aan studenten. In Educator schrijft elke verantwoordelijke zijn eigen teksten. Alle teksten komen samen in de juiste studiegids. Weten of uw de nieuwe gidsen klaar zijn voor publicatie? Met een druk op de knop ziet u welke gidsen nog aandacht behoeven.

Actuele blogs van Educator

Regelmatig plaatsen wij berichten op onze blogpagina. Daar leest u onder andere waar Educator aan werkt, welke onderwijsinnovaties er spelen en hoe Educator daarop aansluit. Ook schrijven we graag over praktijkcases om u te laten zien hoe onderwijsorganisaties met Educator werken. Maar bovenal hopen we u te kunnen inspireren met onze verhalen!