Flexibel onderwijs bij Saxion Parttime School door de student te laten kiezen

In de blog “Hoe Saxion Parttime School flexibel onderwijs vormgeeft met het Planbord” spraken we Marianne van Oene en introduceerden we Saxion Parttime School en het Planbord. Sinds juni 2019 is de tool voor het schooljaar 2019/2020 in gebruik bij de studiecoaches van Saxion Parttime School en ook de studenten zullen het Planbord gaan gebruiken. Met een duidelijke visie en gebruikerservaringen op zak vertelt Marianne (Medewerker Saxion Parttime School) hier verder:

  • Over hoe het Planbord werkt
  • Over de oplossingen die het brengt voor het deeltijdonderwijs van Saxion
  • En laten we het Planbord zien

Flexibel onderwijs voor studenten van Saxion Parttime School

Flexibel onderwijs met het Planbord

Het Educator Planbord is een tool waarmee studenten hun modules per studiejaar inplannen. In het Planbord zien de deeltijdstudenten van Saxion welke modules zij kunnen volgen. Ook is te zien op welke Saxion locatie en in welke periodes een module te volgen is. De modules plant de student zelf in op basis van de thema’s die spelen in zijn praktijkomgeving, de locatie, en de studielast die de student aankan. De studiecoach heeft inzicht in de planning van zijn studenten en gaat met hen in gesprek over de haalbaarheid. Als student en studiecoach overeenstemming bereiken, maakt de studiecoach de planning definitief en is de student klaar voor zijn volgende periode.

Altijd op de hoogte van de activiteiten van Educator?
Volg ons op Twitter en Linkedin!

Flexibel Deeltijdonderwijs voor Saxion Parttime School met het Planbord

Hoe Saxion Parttime School flexibel onderwijs vormgeeft en de student laat kiezen.

Wij vinden het erg belangrijk dat de persoonsgegevens die u met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lichten we toe hoe wij hiermee omgaan. Heeft u hier vragen over, stel ze dan gerust op ons contactformulier.