SURF Challenge Day 2020

SURF Challenge Day 2020
10:00 to 12:00 - 18 juni 2020

Yes! In een digitale setting staat Educator op het podium van de SURF Challenge Day. Op donderdag 18 juni beantwoorden we al uw vragen over ons antwoord op de uitdaging Versnellen & Vertragen.

In een video vertellen we u vóór de Q&A sessie op 18 juni hoe wij tempo differentiatie in flexibel onderwijs mogelijk maken met onderwijslogistiek. Tijdens onze presentatie komen bijvoorbeeld het Studentinformatiesysteem (SIS) en het Planbord van Educator terug. Daarmee laten we u graag zien dat er op het gebied van flexibilisering al veel mogelijk is. Tijdens de Break out sessie op 18 juni denken we uiteraard ook graag met u na over hoe Educator uw onderwijsinstelling kan helpen flexibiliseren.

Maar we gaan ook luisteren naar de ideeën van andere leveranciers. We zijn erg benieuwd hoe zij tempo differentiatie aanpakken of aan zouden pakken. Luistert u ook mee op 18 juni? Meer informatie over de Challenge Day en de digitale uitvoering vindt u op de website van SURF.

SURF Challenge Day

Alvast een voorproefje van Flexibel Onderwijs?

Planbord

Saxion Parttime School heeft onder andere tempo differentiatie al onder de knie! Saxion laat haar studenten kiezen:

  • Op welke locatie ze modules willen volgen
  • Op welk moment ze welke modules willen volgen
  • Hoeveel modules zij in een periode willen volgen

U leest hoe studenten hun studieprogramma vormgeven met het Planbord, welke oplossingen het Planbord Saxion Parttime School brengt, en u kunt het Planbord zelf bekijken. De download kunt u hieronder aanvragen zodat hij direct in uw inbox belandt:

Flexibel Deeltijdonderwijs voor Saxion Parttime School met het Planbord

Hoe Saxion Parttime School flexibel onderwijs vormgeeft en de student laat kiezen.

Wij vinden het erg belangrijk dat de persoonsgegevens die u met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lichten we toe hoe wij hiermee omgaan. Heeft u hier vragen over, stel ze dan gerust op ons contactformulier.

Organizer

Share our event