saMBO ICT – Koning Willem I College

saMBO ICT – Koning Willem I College
09:00 to 17:00 - 25 January 2019
Twee keer per jaar organiseert saMBO-ICT samen met een van de aangesloten instellingen – die dan als gastcollege fungeert – de saMBO-ICT conferentie. Op deze conferenties laten leden in een gevarieerd programma van keynotes en workshops aan elkaar zien wat er speelt binnen de instellingen. Ditmaal is Koning Willem I College het gastcollege.

Educator in beeld: Hoe studenten hun studieplannen binnen de Praktijkroute van het Friesland College

Ook Educator komt aan bod. In de eerste ronde presenteren Henk Kuiper (Friesland College) en Roel Nicolai hoe studenten hun studie plannen binnen de praktijkroute van het Friesland College. Omschrijving van de sessie: Plannen en verantwoorden in Praktijkroute: In een praktijkroute leren BOL-studenten in de reële context van bedrijven/instellingen. Zij doen dit gedurende hun hele opleiding, of een behoorlijk deel van hun opleiding. Bij de praktijkroute plannen de studenten zelf hun onderwijsactiviteiten. Daarnaast verantwoorden de studenten ook de door hen gerealiseerde uren. De verantwoording wordt door de SLB’er van de student goedgekeurd. Dit proces wordt sinds dit studiejaar ondersteund door software. In deze workshop willen we een beeld schetsen hoe het onderwijs in de praktijkroute vorm gegeven is en hoe het plannen en verantwoorden digitaal wordt ondersteund.

Het programma staat online

Het programma vindt u hier: https://www.sambo-ict.nl/2018/11/aankondiging-conferentie-39-24-25-januari-2019-bij-koning-willem-i-college-in-den-bosch/

Educator is ook aanwezig

Educator collega's Roel Nicolai (rnicolai@educator.eu) en Mireille Relou (mrelou@educator.eu) zijn aanwezig en er is volop ruimte voor gesprek. Wilt u één van hen spreken, neem gerust even vooraf contact op.

Organizer

Share our event