HO-link 2022

HO-link 2022
09:00 16 June 2022 to 17:00 17 June 2022
Op 16 en 17 juni 2022 is Educator samen met Progress Onderwijs onder de vlag van Breens Network aanwezig op de HO-link. We kijken er weer naar uit om elkaar in het echt te ontmoeten, zien we je op de HO-link? Roel Nicolai en Pieter Volleberg (Open Universiteit) verzorgen tijdens de HO-link een interactieve sessie:

De digitale campus en SIS als backbone van de flexibele belofte bij de Open Universiteit

Op allerlei manieren wordt inhoud gegeven aan levenlang leren en flexibilisering van onderwijs. Met verschillende beweegredenen en behoeftes als vertrekpunt en dus ook in de vertaalslag daarvan. Grote gemene deler is echter dat dit eisen stelt aan je processen, maar ook aan je informatievoorziening en onderliggende systemen. Als Breens Network geven we daar vorm en inhoud aan met behulp van mijndigicampus. Eén digitale campus voor student en docent waar een SIS, Onderwijscatalogus, CRM en Roosterapplicatie integraal onderdeel van zijn. Met als doel een integrale self-service voorziening voor student en docent, het bieden van de onderliggende proces ondersteuning en het bieden van een integrale benadering voor circulair onderwijs. Zo ook bij de Open Universiteit. In deze sessie gaan we verder in op de situatie van de Open Universiteit en zoomen we in op de studentreis van een aanstaande en actieve student die studeert bij de Open Universiteit. Vervolgens laten we zien hoe de digitale campus eruit ziet en gaan we graag het gesprek aan over wat jou betreft doelstelling is van een digitale campus en hoe een digitale campus er volgens jou uit moet zien. Pieter Volleberg (Open Universiteit, Business Proces Analist) en Roel (Breens Network/Educator, Consultant) zijn beide betrokken bij de implementatie van de digitale campus bij de Open Universiteit.

HO-link 2022: Niemand buitenspel!

Het thema van de komende conferentie is 'Niemand buitenspel!' waarbij de volgende vraag centraal staat:
Wat kunnen we vanuit de technische en administratieve ondersteuning doen voor het welzijn van studenten, het leveren van maatwerk en het aan boord houden van álle studenten? (HO-link)
De programmalijnen die door de organisatie bepaald zijn:
  • Beleid en Uitvoering
  • Internationalisering
  • Innovatie en Techniek
  • Maatwerk en Diversiteit

Door de ogen van Educator

Alvast meer zien van de HO-link en de rol die Educator daar speelt? Lees dan onze blogs van de HO-link van 2019 en 2018!

Share our event