Gebruikersoverleg april 2020

Gebruikersoverleg april 2020
13:30 to 16:00 - 16 april 2020

Samen plannen en afstemmen

Op donderdag 16 april 2020 vindt het eerste gebruikersoverleg van Educator plaats dat we volledig online hosten. In het gezelschap van een afvaardiging van klanten gaan we praten over de nieuwste ontwikkelingen binnen Educator. Ook nemen we de road map voor de komende periode door. In samenwerking met onze klanten stemmen we die plannen verder af. Bovendien is dit het moment om te valideren of het werk dat we doen in lijn ligt met de wensen en verwachtingen van onze klanten. Het overleg is een mooi moment voor Educator om te peilen of we de goede kant op gaan én om te achterhalen waar onze klanten behoefte aan hebben. We zijn erg benieuwd naar de reacties en kijken uit naar een mooi overleg!

Kasteel de Vanenburg Govaert Flinck
Kasteel de Vanenburg Govaert Flinck

Agenda Gebruikersoverleg april 2020

  • Welkom
  • Presentatie van nieuwe Educator functionaliteiten door Educator of de klanten die het bedacht hebben.
  • Ruimte voor overleg over de mogelijke toepassingen van Educator.
  • Gezamenlijk bespreken van ontwikkelingen bij onderwijsinstellingen en discussie over geplande functionaliteiten.
  • Borrel
Kasteel de Vanenburg

Weer op de hoogte

Blijft u als klant van Educator graag op de hoogte van alles wat er ontwikkeld wordt bij Educator? En hoort u graag hoe andere onderwijsinstellingen Educator inzetten? Dan is het Gebruikersoverleg een mooie gelegenheid voor u. Het Gebruikersoverleg april 2020 vindt plaats op donderdag 16 april van 13:30 uur tot 16:00 uur. Neem contact op met uw Educator consultant als u graag aanwezig wilt zijn!

Volledig en voor de eerste keer online

We zouden voor dit Gebruikersoverleg bijeenkomen op onze thuislocatie Kasteel de Vanenburg in Putten. Een prachtige omgeving voor een overleg én een borrel en een wandeling.  De borrel en de wandeling houden we onze te goed! Door de huidige situatie houden we evenement deze keer volledig en voor de eerste keer online.

Organizer

Share our event