Europort Business School aan het woord

Europort Business School is per september 2013 aan de slag gegaan met Educator. Europort gebruikt Educator ter ondersteuning van de examenorganisatie (vastleggen van resultaten door docenten, procesondersteuning, ondersteuning voor examencommissie).

Herman van Breda, directeur van EuroPort Business School: “Educator voorziet in de behoefte om informatie op één plek vast te leggen, zodat voor iedereen duidelijk is wat de actuele stand van zaken is. Dan hebben we het met name over de student, zijn/haar ouder(s), de begeleiders of ondersteunende organisatie. Educator ondersteunt optimaal bij de intensieve persoonlijke begeleiding die EuroPort Business School nastreeft. ”

EuroPort Business School is een erkende en goed georganiseerde onderwijsorganisatie die studenten voorbereidt op een succesvolle toekomst in het internationale bedrijfsleven. Dit doen ze door persoonlijke aandacht, professionele docenten en studieloopbaanbegeleiders en een optimale leeromgeving. Hierdoor kunnen studenten hun mbo niveau-4 opleiding in 2 jaar afronden.

Europort gebruikt de Educator modules: onderwijscatalogus, onderwijslogistiek, volg- en leerplatform, resultaten en procesondersteuning examinering.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.