Edurep en Entrée integraal onderdeel van Educator

Edurep en Entrée integraal onderdeel van Educator

Sinds dit schooljaar zijn Edurep en Entrée integraal onderdeel van Educator. Roel Nicolai van Educator: “Door deze integratie zijn we in staat het onderwijs nog beter te bedienen. Twee belangrijke trends komen hier bij elkaar samen:

Het kunnen inspelen op de persoonlijke behoeften van de student en de trend dat meer en meer ondersteunende leermaterialen online te vinden zijn. Essentieel hierbij is dat deze materialen op een laagdrempelige manier aan elke student persoonlijk ontsloten kunnen worden.” Met Edurep en Entrée als onderdeel van Educator kan de docent zijn ontwikkelde onderwijsactiviteiten eenvoudig aanvullen met allerlei online bronnen of leermaterialen die al beschikbaar zijn via Edurep. De student kan vanuit zijn persoonlijke studieplan eenvoudig aan het werk met voor hem of haar geplande onderwijsactiviteiten, inclusief bijbehorende materialen, zonder daarvoor opnieuw in te loggen. Meer weten over Entrée, Edurep en Educator? Neem dan contact op met Roel Nicolai (0341-745 900 of rnicolai@educator.eu).

Dit bericht is ook verschenen in de InDruk (magazine van Kennisnet) najaar 2013.

Bekijk de InDruk van najaar 2013

Dennis van Oeveren

Dennis werkt al ruim 25 jaar in het onderwijsveld met name op de vlakken onderwijslogistiek en de toepassing van techniek bij onderwijsprocessen. Dennis vervult binnen Educator de rol van consultant onderwijsinnovatie.​​​​​​​

More Posts - LinkedIn

Related Posts