Educator SIS: ondersteunt flexibel leren het best, volgens LiS

Educator SIS, volgens LiS de beste keus om flexibel leren te ondersteunen

Educator SIS: de beste keus om flexibel leren te ondersteunen, aldus Leidse instrumentmakers School (LiS)               

LiS, de spil van excellent vakmanschap in precisietechniek, waar toekomstige instrumentmakers worden gevormd. Hier ontwerpen en maken studenten precisie-instrumenten van de meest hoogwaardige materialen, essentieel voor wetenschappelijk onderzoek, de hightech industrie en de lucht- en ruimtevaart.

LiS en Educator bundelen krachten voor een schitterende educatieve reis! Na een periode van boeiende dialogen en inspirerende presentaties, is het met trots dat wij aankondigen dat de Leidse instrumentmakers School (LiS) heeft besloten om haar persoonlijke leertrajecten te verrijken met Educator als compleet systeem. Educator, onderdeel van Breens Network, ontsluit met haar softwareoplossingen een wereld van persoonlijk en flexibel onderwijs. Een visie die naadloos aansluit bij de filosofie van LiS, waar de student altijd het stralende middelpunt is.

Kern KRS met koppelingen + Educator Onderwijscatalogus en Volg
Na de zomer staat een state-of-the-art Studenten Informatie Systeem (SIS) bij LiS. Met Educator zal de school beschikken over een kern KRS met alle benodigde koppeling(en) zoals bijvoorbeeld met DUO die nodig zijn binnen het bekostigd mbo-onderwijs. Naast het KRS omvat Educator Onderwijscatalogus en Volg om onderwijs te ontwikkelen en studenten op hun unieke leerreis te begeleiden. Het onderwijs staat bij Educator centraal in het hart van de software zoals ook in de MORA terug te vinden is. Juist vanwege deze kernlogica in de software sluit Educator aan bij elk onderwijsproces en hoeft LiS niet zichzelf aan te passen aan de software. Verrijk elkaar is de basis van deze samenwerking met het onderwijs als regisseur en niet een administratiesysteem.

Juist het partnerschap naast flexibilisering van Educator heeft de doorslag gegeven.

Kees Ros, manager bedrijfsvoering LiS

Met dit partnership geven LiS en Educator samen invulling aan prachtig Eigentijds vakmanschap en daar hebben beide partijen veel zin in!

Wil je ook weten wat Educator voor jouw onderwijsinstelling kan beteken?
Neem dan contact met ons op voor een demo/gesprek over flexibilisering geoperationaliseerd.

Related Posts