Educator in beeld: “Plannen en verantwoorden in Praktijkroute” en “digitalisering examendossier”

Educator in beeld: “Plannen en verantwoorden in Praktijkroute” en “digitalisering examendossier”

De komende twee weken staan twee bijeenkomsten gepland waar Educator in beeld is.

Presentatie: Plannen en verantwoorden in Praktijkroute (Friesland College)

Op de saMBO conferentie (25 januari) presenteren Henk Kuiper (Friesland College) en Roel Nicolai hoe studenten hun onderwijsactiviteiten plannen en verantwoorden binnen de praktijkroute van het Friesland College en hoe dit met Educator wordt ondersteund. In een praktijkroute leren BOL-studenten in de reële context van bedrijven/instellingen.

Lees meer over de conferentie en workshop

Bijeenkomst digitalisering examendossier (saMBO-ICT)

Bij deze bijeenkomst op 30 januari staan de mogelijkheden rondom digitalisering van fysieke examen/diplomadossiers centraal. Aanleiding is een oriëntatieproces van ongeveer 10 onderwijsinstellingen rondom de digitalisering van de examenprocessen.
Roel Nicolai presenteert de mogelijkheden van Educator. Daarna zijn er drie instellingen die iets vertellen over hun werkwijze en we ronden af met de vraag wat we nu gezamenlijk kunnen doen.

Lees meer over de conferentie en workshop

Meer weten?

Meer weten over deze onderwerpen en niet in de gelegenheid deze bijeenkomsten bij te wonen? Neem gerust contact op met Roel Nicolai.

Dennis van Oeveren

Dennis werkt al ruim 25 jaar in het onderwijsveld met name op de vlakken onderwijslogistiek en de toepassing van techniek bij onderwijsprocessen. Dennis vervult binnen Educator de rol van consultant onderwijsinnovatie.​​​​​​​

More Posts - LinkedIn

Related Posts