Blog

Educator gaat voor ISO27001 en ISO9001: Jullie doen het al zo!

Afgelopen maand heeft Educator de norm audit glansrijk doorstaan. Het was voor de auditor wel even wennen. Ons Kwaliteitssysteem is geen statische registratie van processen, maar een systeem van waaruit actief gestuurd wordt en waarin de klant centraal staat. Omdat Educator al sinds 2015 heeft ingezet op het ontwikkelen van beveiligingsbeleid, heeft geïnvesteerd in procesverbeteringen en de borging heeft georganiseerd middels slimme informatiesystemen, was het vooral aangeven hoe we zaken hebben geregeld.

Educator kreeg een groot  compliment: jullie doen het al zo! Het kwaliteitssysteem is goed geïntegreerd met de bedrijfsvoering en het werkt in de praktijk. Die hebben we alvast binnen.

We kijken terug op een nuttige audit. Met de verbetertips van de deskundige auditor kunnen we ons voordeel doen. De komende maanden zetten we de laatste puntjes op de i voor de echte certificering!

Meer weten? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op met Koos Oosterwijk via koosterwijk@educator.eu.

Koos Oosterwijk

Koos is werkzaam als manager Operations binnen Educator en heeft een brede ervaring op het onderwijsdomein op gebied van onderwijs, consultancy en projectmanagement.

More Posts - LinkedIn