Educator en Riskchanger sluiten strategisch partnership

Educator en Riskchanger sluiten strategisch partnership

Eén van de doelstellingen van onderwijsinstellingen is dat het onderwijs zich blijft ontwikkelen door te sturen op en systematisch te werken aan kwaliteitsverbetering. Basis hiervoor vormt een goede zelfevaluatie met de juiste onderwijscontent en software. Riskchanger, een innovatieve leverancier van online digitale audits, biedt deze software, die voorzien is van (onderwijs-)content en actueel inzicht geeft in kwaliteit en alle verbeteringen volgt met de PDCA-cyclus.

Riskchanger wil de komende jaren sterk groeien in professionaliteit en marktbereik. Educator is voor Riskchanger de partner met diepgaande onderwijskennis, jarenlange ervaring met het ontwikkelen en beheren van innovatieve software voor het In combinatie met toegang tot de brede onderwijsmarkt stelt dat Riskchanger in staat om commercieel te groeien, op een professionele wijze integraties te ontwikkelen en beheer van de software te bieden aan het onderwijs. Daartoe besteedt Riskchanger de helpdesk, de ontwikkeling en het beheer van integraties en het technisch beheer uit aan Educator.

Educator partner in beheer en integratie

We spreken hierover met Pieter Hazelhoff, directeur van Riskchanger en nauw betrokken bij dit project.“Wij waren op zoek naar een partner die verstand heeft van onderwijs, met ons meedenkt en Riskchanger in staat stelt om zich volledig te focussen op groei en implementatie van Riskchanger. Die partner hebben we gevonden in Educator.”

Waarom Educator? Onderwijspartner in innovatie die meebeweegt!

“We hebben na een intensieve verkenning gekozen voor Educator, omdat zij een goed trackrecord heeft op het gebied van het implementeren en beheren van innovatieve toepassingen in het onderwijs en zich ook nadrukkelijk opstelt vanuit een partnerrol. Dat geeft ons de ruimte om volledig focus op de markt te hebben. Educator faciliteert en ondersteunt op deze manier Riskchanger in haar verdere ontwikkeling.”

Over Riskchanger

Riskchanger is een klantgerichte organisatie waarin wendbaarheid centraal staat. Durf om te veranderen en te ontwikkelen staat bij Riskchanger hoog in het vaandel. De mensen van Riskchanger staan voor hun verantwoordelijkheid en vinden persoonlijk contact essentieel. Openheid en waarmaken van wat er afgesproken wordt, is belangrijk. Als zaken anders lopen dan gepland, gaat Riskchanger tot het uiterste om het op te lossen. Voor succes is passie nodig en Riskchangers passie is tevreden klanten die hun doelen bereiken. Snelheid, pragmatiek en consequent zijn, zijn kenmerken van de aanpak van Riskchanger,. Rationeel op de feiten, maar beslissingen worden vaak intuïtief genomen. Identiteit en professionaliteit zijn voor Riskchanger belangrijk. Daarom zijn deze waarden verankerd in het beleid.

Meer informatie vindt u op riskchanger.nl

Meer weten?

Voor meer informatie, neemt u contact op met Jan Jaap Kanis.

Dennis van Oeveren

Dennis werkt al ruim 25 jaar in het onderwijsveld met name op de vlakken onderwijslogistiek en de toepassing van techniek bij onderwijsprocessen. Dennis vervult binnen Educator de rol van consultant onderwijsinnovatie.​​​​​​​

More Posts - LinkedIn

Related Posts