Educator aanwezig op CVI congres (2 en 3 april)

Educator aanwezig op CVI congres (2 en 3 april)

Begin april is het weer zover. Iedereen die we spreken de afgelopen weken leeft met veel belangstelling en zin toe naar DE conferentie van het jaar: CVI. Dit jaar in Den Bosch. Ook Educator is goed vertegenwoordigd. Hier volgt een kort overzicht:

Onderwijs met e-TO (Educator)

Vanuit het perspectief van een student nemen we u in het digitale onderwijsplatform: e-TO (Educator) bij Landstede. Wat ons betreft een hele concrete demonstratie vanuit de ogen van een student! Weinig praten over, maar veel demonstratie!

Meer over deze presentatie

Kwalitatief intensiveren: meer dan alleen uren tellen

Nova college zet sinds eind vorig jaar de Herontwerptool in als ontwerp instrument. Het Nova College vertelt uitgebreid over haar aanpak en over de inzet en ervaringen van de Herontwerptool.

Meer over deze presentatie

Talent in Zicht

Jeske Dijkshoorn en John Odinot van VMBO Spectrum in Harderwijk vertellen over het project „Talent in Zicht”. Dit project heeft als doel VMBO leerlingen inzichtelijk te maken welke beroepskeuzes ze kunnen maken en ze hierop voor te bereiden.
Educator is gevraagd dit met haar platform te ondersteunen!

Meer over deze presentatie

Dennis van Oeveren

Dennis werkt al ruim 25 jaar in het onderwijsveld met name op de vlakken onderwijslogistiek en de toepassing van techniek bij onderwijsprocessen. Dennis vervult binnen Educator de rol van consultant onderwijsinnovatie.​​​​​​​

More Posts - LinkedIn

Related Posts