Educator aanwezig op CVI 2018 - 7 en 8 maart

Educator aanwezig op CVI 2018 – 7 en 8 maart

Op woensdag 7 en donderdag 8 maart 2018 zal Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2018 plaatsvinden in Leeuwarden. Gastcolleges zijn Friesland College, Nordwin College en ROC Friese Poort.
Namens Educator zijn Roel Nicolai en Mireille Relou aanwezig en komt Educator bovendien aanbod in diverse workshops.
Wilt u meer weten of geïnteresseerd in een demonstratie? We zijn aanwezig met een netwerkelement in de foyer van Stadsschouwburg De Harmonie waar ook de lunches en diner voor de deelnemers plaatsvinden.

Opleiden in en met de praktijk; Sociaal werk mbv Educator

Sociaal Werk ROC Mondriaan leidt op in en met de praktijk. Hierbij zetten we drie digitale applicaties van Educator in t.w.: Catalogus, Individueel Leerplan en Leermeter, waarmee we het leerproces van de student gezamenlijk sturen. Studenten, docenten, studieloopbaanbegeleiders en praktijkbegeleiders hebben ieder een aandeel. We zoomen in op de verbinding met de praktijk en de rol van de praktijkbegeleiders. Aan de orde komt: ons hybride onderwijsmodel, waar we naar toe willen, hoe we Educator inzetten, wat onze ervaringen zijn, waar we tegenaan lopen en hoe we hiermee omgaan. We ruimen tijd in om ervaringen uit te wisselen met de deelnemers aan de workshop.

Met: Lia van Gaalen, Lucienne Grashof (ROC Mondriaan), Roel Nicolai (Educator)
Meer details: http://web.eventoplanner.com/cvi/program/42693

ST’OER online: studiegids en OER in een digitale omgeving

Binnen ROC A12 kennen we de ST’OER: de combinatie van de studiegids en de onderwijs- en examenregeling, in een voor studenten leesbare publicatie. Het samenstellen van de ST’OER-en was ieder jaar weer een enorme opgave. Vanaf 2017-2018 hebben we dat over een andere boeg gegooid: online, ondersteund door een slimme tool.De informatie hebben we onderverdeeld in een aantal niveaus:-ROC breed-Locatie-Team-Beroep (Kwalificatiedossier)-Opleiding (Crebo)Informatie op de hogere niveaus wordt centraal beheerd en hergebruikt in alle onderliggende ST’OER-en. Onderwijs en examenprogramma’s worden eenvoudig gekoppeld aan de juiste opleidingen. Efficient aan te maken, eenvoudig te beheren en voor de student eenvoudig vindbaar.

Met: Joep Staps (ROC A12) en Roel Nicolai (Educator)
Meer details: http://web.eventoplanner.com/cvi/program/42693

Makey Makey Quality

Studenten van de opleiding Pedagogisch Werk, Kinderopvang en Onderwijsassistent creëren leer en doe activiteiten voor het werkveld. Hierbij maken zij gebruik van denkvaardigheden, digitale vaardigheden, interpersoonlijke vaardigheden en intrapersoonlijke vaardigheden. Gelijktijdig werken zij aan hun eigen kwaliteit en deskundigheid bevordering alsmede aan de kwaliteit en deskundigheid bevordering van het werkveld. Onderwijs volgens een eigentijdse didactische aanpak aansluitend bij het leren voor de toekomst.Kernwoorden: Growth Mindset, not Yet, leermeter, versimpelen, holistisch, gepersonaliseerd, op maat.Teach as you preach, Learn as you speak.

Met: Dennis van Oeveren (Landstede)
Meer details: http://web.eventoplanner.com/cvi/program/42693

Dennis van Oeveren

Dennis werkt al ruim 25 jaar in het onderwijsveld met name op de vlakken onderwijslogistiek en de toepassing van techniek bij onderwijsprocessen. Dennis vervult binnen Educator de rol van consultant onderwijsinnovatie.​​​​​​​

More Posts - LinkedIn

Related Posts