E-day 2019

14 november 2019 vanaf 12:00 uur
Video Poster
Welkom op de Educator E-day 2019!

Donderdag 14 november organiseren wij de Educator E-day 2019, een middag vol ontwikkelingen, inspiratie en ideeën.

E-day staat voor Educator, Education en Idee!

Een middag om elkaar te inspireren en van elkaar te leren door ervaringen en ideeën te delen. Met een inspirerende keynote en interessante workshops waarin we samen met betrokkenen van onderwijsinstellingen de nieuwste ontwikkelingen rondom Educator en onderwijs delen.

De Educator E-day is een evenement voor geïnteresseerden die werken binnen onderwijsinstellingen en op zoek zijn naar onderwijsinspiratie.

Tijd: vanaf 12 uur, inclusief lunch
Locatie: onze thuislocatie Kasteel de Vanenburg in Putten

Programma

12:00 – 13:00 – Ontvangst met een lunch
13:00 – 13:45 – Start & introductie Educator
13:45 – 14:30 – Workshops ronde 1
14:30 – 15:00 – Pauze
15:00 – 15:45 – Workshops ronde 2
15:45 – 16:30 – Keynote
16:30 – Borrel

Samen praten, leren en inspireren

We zijn hard aan het werk om van de Educator E-day 2019 een interessante en gezellige middag te maken. Tijdens de workshops laten we zien waar Educator aan werkt. Ook geven we een podium aan onze klanten om te laten zien hoe zij Educator in praktijk brengen. En er is natuurlijk genoeg ruimte om met elkaar bij te praten en elkaar verder te inspireren.

Met uw hulp een fantastische dag

Op het moment zijn we druk bezig met het vormgeven van de workshops en keynote. Uw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Geen zorgen, de organisatie doen wij maar we willen u wel graag het volgende vragen. Voor de invulling van de dag willen we graag workshops en een keynote neerzetten die aansluiten bij uw interesses. Dus welke onderwijsthema’s houden u en uw collega’s bezig? Van welke onderwijsinnovatie droomt u, maar heeft u nog wel wat vraagtekens bij? Naar welke onderwijslogistieke oplossing bent u op zoek? Laat het ons weten bij uw aanmelding. Met uw hulp zetten we samen een fantastische E-day neer!

Meer over de E-day?

Volg ons op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven of houd deze pagina in de gaten!

Wilt u meer weten over wat een E-day van Educator inhoudt? Of wilt u de sfeer van eerdere E-days proeven? Neem dan eens een kijkje op onze pagina’s over de E-day van 2017 en de E-day van 2018.

Meld u aan voor de E-day 2019

Met onderstaand formulier meldt u zich aan om deel te nemen aan de E-day op 14 november 2019.

Wij vinden het erg belangrijk dat de persoonsgegevens die u met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lichten we toe hoe wij hiermee omgaan. Heeft u hier vragen over, stel ze dan gerust op ons contactformulier.