Download: Inspiratie en Innovatie in het MBO

Bent u op zoek naar inspiratie om binnen uw onderwijsinstelling te innoveren? Of wilt u liever eerst praktijkvoorbeelden zien voordat u een ontwikkeltraject in gaat? Educator helpt graag! Met de download ‘Inspiratie en Innovatie in het MBO’ vertellen we vier verhalen over innovatie. De verhalen van vier MBO-instellingen die elk hun eigen ontwikkeltraject hebben doorlopen. De focus van de innovatie ligt op leren vanuit de praktijk. Vaak staan studenten hierbij aan het roer van hun eigen ontwikkeling. Thema’s als flexibilisering, formatief evalueren en gepersonaliseerd onderwijs komen allemaal voorbij. In deze download vindt u de volgende verhalen:

  • Landstede MBO met Talentvol Ontwikkelen
  • Friesland College met Praktijkgestuurd leren
  • ROC Menso Alting met Gepersonaliseerd Leren
  • Scalda met de Praktijkroute

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe downloads van Educator? Volg ons op Twitter en LinkedIn!

Of schrijf u in voor de maandelijkse Educator nieuwsbrief.

Inspiratie en Innovatie in het MBO

Direct een goed verhaal in uw postvak? Recent vulden we onze download 'Inspiratie en Innovatie in het MBO' aan met het praktijkverhaal van Scalda. Dat betekent dat u nu vier verhalen uit het MBO kunt lezen die gaan over onderwijsinnovatie.

Wij vinden het erg belangrijk dat de persoonsgegevens die u met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lichten we toe hoe wij hiermee omgaan. Heeft u hier vragen over, stel ze dan gerust op ons contactformulier.