Download: Inspiratie en Innovatie in het MBO

Bent u op zoek naar inspiratie om binnen uw onderwijsinstelling te innoveren? Of wilt u liever eerst praktijkvoorbeelden zien voordat u een ontwikkeltraject in gaat? Educator helpt graag! Met de download ‘Inspiratie en Innovatie in het MBO’ vertellen we vier verhalen over innovatie. De verhalen van vier MBO-instellingen die elk hun eigen ontwikkeltraject hebben doorlopen. De focus van de innovatie ligt op leren vanuit de praktijk. Vaak staan studenten hierbij aan het roer van hun eigen ontwikkeling. Thema’s als flexibilisering, formatief evalueren en gepersonaliseerd onderwijs komen allemaal voorbij. In deze download vindt u de volgende verhalen:

  • Landstede MBO met Talentvol Ontwikkelen
  • Friesland College met Praktijkgestuurd leren
  • ROC Menso Alting met Gepersonaliseerd Leren
  • Scalda met de Praktijkroute

Webinar: Inspiratie & Innovatie in het MBO

Regelmatig stapt consultant Roel Nicolai met geïnteresseerde kijkers de online Educator omgeving in die de onderwijsinnovaties van 4 MBO’s ondersteunt. We bekijken dan samen de software waarmee Educator bijdraagt aan goed georganiseerd en persoonlijk onderwijs. Kijkt u de volgende keer mee?

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe downloads van Educator? Volg ons op Twitter en LinkedIn!

Of schrijf u in voor de maandelijkse Educator nieuwsbrief.

Inspiratie en Innovatie in het MBO

Direct een goed verhaal in uw postvak? De download Inspiratie & Innovatie in het MBO vertelt de verhalen van vier MBO-instellingen die elk hun eigen onderwijsinnovatie hebben vormgegeven. Thema’s als flexibilisering, formatief evalueren en gepersonaliseerd onderwijs komen allemaal voorbij.

Wij vinden het erg belangrijk dat de persoonsgegevens die u met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lichten we toe hoe wij hiermee omgaan. Heeft u hier vragen over, stel ze dan gerust op ons contactformulier.