Download: Inspiratie en Innovatie in het MBO

Bent u op zoek naar inspiratie om binnen uw onderwijsinstelling te innoveren? Of wilt u liever eerst praktijkvoorbeelden zien voordat u een ontwikkeltraject in gaat? Educator helpt graag! Met de download ‘Inspiratie en Innovatie in het MBO’ vertellen we drie verhalen over innovatie. De verhalen van drie MBO-instellingen die elk hun eigen ontwikkeltraject hebben doorlopen. De focus van de innovatie ligt op leren vanuit de praktijk. Vaak staan studenten hierbij aan het roer van hun eigen ontwikkeling. Thema’s als flexibilisering, formatief evalueren en gepersonaliseerd onderwijs komen allemaal voorbij. In deze download vindt u de volgende verhalen:

  • Landstede MBO met Talentvol Ontwikkelen
  • Friesland College met Praktijkgestuurd leren
  • ROC Menso Alting met Gepersonaliseerd Leren

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe downloads van Educator? Volg ons op Twitter en LinkedIn!

Of schrijf u in voor de maandelijkse Educator nieuwsbrief.

Landstede MBO, Friesland College, ROC Menso Alting

Inspiratie en Innovatie in het MBO

Deze download biedt u verhalen uit het MBO die gaan over onderwijsinnovatie. Begin direct met lezen en laat u inspireren!

Wij vinden het erg belangrijk dat de persoonsgegevens die u met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lichten we toe hoe wij hiermee omgaan. Heeft u hier vragen over, stel ze dan gerust op ons contactformulier.