Download: De DLWO van het Friesland College in beeld (Office365)

In onze eerdere download ‘Een Digitale Leer- en Werkomgeving met Educator & Office365‘ lieten we zien hoe het applicatielandschap van onderwijsinstellingen steeds groter en uitgebreider wordt. Daardoor ontstaat er een verschuiving van de elektronische leeromgeving (ELO) naar de digitale leer- en werkomgeving (DLWO). Het Friesland College maakte deze transitie met FCLive: een digitaal platform waarin studenten alles vinden wat ze nodig hebben voor hun opleiding.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan mogelijkheden om samen te werken, bronnen te raadplegen, keuzedelen te bekijken, een planning te maken, resultaten en voortgang in te zien, en nog veel meer. Educator komt hier terug met de Leermeter, de Onderwijscatalogus en de Studiegids. Bent u benieuwd naar hoe dat eruitziet?

In deze download over het digitale middelpunt van het Friesland College…

  • Laten we met schermen van FCLive zien hoe Office365 één digitale omgeving voor student en docent is
  • Laten we zien hoe Educator visueel en technisch volledig geïntegreerd is in FCLive

Office365 als DLWO met Educator integratie

Altijd op de hoogte van de activiteiten van Educator?
Volg ons op Twitter en Linkedin!

Download: De DLWO van het Friesland College in beeld (Office365)

FCLive is de digitale leer- en werkomgeving van het Friesland College. Hier hebben studenten alles bij de hand voor hun opleiding. Office365 vormt de basis en Educator is er visueel en technisch in geïntegreerd. Met screenshots van zowel FCLive als Educator-schermen ziet u hoe FCLive het digitale middelpunt van de onderwijsinstelling is!Wij vinden het erg belangrijk dat de persoonsgegevens die u met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lichten we toe hoe wij hiermee omgaan. Heeft u hier vragen over, stel ze dan gerust op ons contactformulier.

Onze laatste blogs