Compleet studentdossier voor Hooggevoelig Heel Gewoon

Compleet studentdossier voor Hooggevoelig Heel Gewoon

Hooggevoeligheid. 1 op de 5 mensen heeft deze wetenschappelijk aangetoonde eigenschap (Hooggevoelig heel gewoon). Het komt zoveel voor en toch geeft nog niet iedere organisatie hooggevoeligheid de aandacht die het verdient. Gelukkig is er Hooggevoelig heel gewoon, dé specialist die organisaties helpt bij het inzien van het talent van hoogsensitieve mensen. Onder het motto ‘Laat je verrassen door sensitief talent’, leren de specialisten van Hooggevoelig heel gewoon anderen over het omgaan met hooggevoeligheid.

Hooggevoelig Heel Gewoon

Dit doen ze door trainingen te geven over hooggevoeligheid, organisaties te adviseren over hoe ze hun omgeving geschikt kunnen maken voor medewerkers die hooggevoelig zijn en door mensen die zelf hooggevoelig zijn hiermee leren om te gaan.

Aanpak op maat

Daarbij staat de ondersteuningsvraag als eerst centraal (Over ons). Op basis van die vraag, gaat Hooggevoelig heel gewoon aan de slag om een aanpak op maat te maken. Daarbij stoelen ze zich op de wetenschap, hun ervaringen en wordt er praktijkgericht gewerkt. Er is niet één manier om om te gaan met hooggevoeligheid en daarom zet de organisatie zich in om mensen opnieuw te leren kijken zodat ze zelf oplossingen kunnen ontdekken.

Hooggevoeligheid ziet de organisatie als kracht en een waardevolle toevoeging voor een organisatie die iemand met hooggevoeligheid in dienst heeft. 

Sensitiviteit tot bloei

Hooggevoelig heel gewoon biedt op verschillende manieren ondersteuning aan individuen en organisaties. Omdat iedere omgeving weer anders is, komt hooggevoelig talent steeds op andere manieren tot bloei. Dat vraagt verschillende manieren om ermee aan de slag te gaan. Hooggevoelig heel gewoon geeft onder andere incompany trainingen en coaching. Maar ook bieden ze een partnerschap of een deskundige die tijdelijk op locatie mee komt kijken en adviseren. Zo ontstaat er per ondersteuningsvraag een traject op maat waarin persoonlijke aandacht en zelfstandig online ontwikkelen centraal staan.

Het hele studentdossier in beeld

Hooggevoelig heel gewoon werkte voorheen met de ELO Moodle dat zich richtte op het organiseren van leren. Daarin ontbrak voor Hooggevoelig heel gewoon het in beeld brengen van de voortgang van studenten. Met Educator kan dit wel. Hooggevoelig heel gewoon zal Educator gaan inzetten als SIS en ELO in één. Bovendien krijgen ze met Educator het hele studentdossier in beeld. Dat wil zeggen dat studenten van Hooggevoelig heel gewoon in het Studentinformatiesysteem van Educator binnenkort hun hele opleiding bevat: van inschrijven tot diplomeren.

Sanne van 't Slot

Sanne kwam vers afgestudeerd in Communicatie uit het onderwijs en dook voor Educator in onderwijsthema's en technologische innovaties. Daar maakte ze content over als Content Marketeer.

More Posts - LinkedIn

Related Posts