Aankondiging: saMBO ICT Conferentie met 2 interessante (Educator) workshops

Aankondiging: saMBO ICT Conferentie met 2 interessante (Educator) workshops

Aanstaande vrijdag – 9 februari 2018 – is Educator aanwezig op de saMBO ICT Conferentie. Dit maal zijn we te gast bij ROC Zadkine.
Deze saMBO ICT conferentie zijn er 2 interessante workshops waarin de toepassing van Educator binnen het MBO wordt toegelicht.

Aanmelden voor deze saMBO conferentie kan via het aanmeldformulier.

Workshop #1: Examinering bij Landstede: Hoe dit wordt ondersteund en welke ontwikkelingen we zien

In deze workshop vertellen Rienk Geertsma (Landstede) en Roel Nicolai (Educator) hoe Landstede haar examineringsprocessen met Educator ondersteunt (inclusief live demonstratie). Bovendien nemen we u mee in de landelijke ontwikkelingen op het vlak van examinering. We geven u een kijkje in de keuken hoe we hiermee omgaan en gaan hierover graag met u in gesprek.

Workshop ronde 1 (10.30-11.15)

Workshop #2: Hoe eenvoudig kan gepersonaliseerd leren zijn als het ook daadwerkelijk start bij het leren. Onderwijslogistiek start bij de student.

Dennis van Oeveren en Jojo Smith (Landstede) zoomen meer in op het onderwijs. Ze vertellen u meer over het onderwijsconcept ‘talentvol ontwikkelen’ van landstede, hoe dit ondersteund wordt met o.a. e-TO (Educator) en welke onderwijslogistieke consequenties dit heeft.

Workshop ronde 4 (15.15-16.00)

Bekijk het hele programma:

Programma 37ste saMBO-ICT conferentie

Dennis van Oeveren

Dennis werkt al ruim 25 jaar in het onderwijsveld met name op de vlakken onderwijslogistiek en de toepassing van techniek bij onderwijsprocessen. Dennis vervult binnen Educator de rol van consultant onderwijsinnovatie.​​​​​​​

More Posts - LinkedIn

Related Posts