6 Praktijkcasussen: Onderwijslogistiek voor Flexibel Onderwijs (SURF)

“Als je aan de slag gaat met flexibilisering en daardoor je onderwijs anders gaat inrichten, leidt dat automatisch ook tot aanpassingen in de onderwijslogistiek” (SURF). De publicatie Onderwijslogistiek voor Flexibel Onderwijs gaat over die gevolgen en de keuzes die onderwijsinstellingen maken met betrekking tot flexibilisering. Iedere instelling pakt het anders aan en daar kunt u van leren! Deze publicatie geeft een beeld van wat er allemaal mogelijk is.

6 Praktijkcasussen

In de publicatie leest u over 6 onderwijsinstellingen die met flexibel onderwijs aan de slag zijn gegaan. Het gaat om praktijkvoorbeelden van bijvoorbeeld Wageningen University & Research en Hogeschool Utrecht. Ook leest u over Technische Universiteit Eindhoven, Hogeschool Windesheim, Saxion Parttime School en de Open Universiteit. Allen zijn op hun manier voorlopers op het gebied van flexibilisering. Klik hieronder op de knop voor de publicatie Onderwijslogistiek voor Flexibel Onderwijs.

Planbord van Saxion Parttime School

Een onderwijsinstelling die er voor ons uitspringt is Saxion Parttime School. Die instelling heeft namelijk in samenwerking met Educator het Planbord ontwikkeld en geïmplementeerd. U leest erover in de SURF publicatie maar ook in onze download Flexibel Deeltijdonderwijs voor Saxion Parttime School met het Planbord.

SURF Onderwijslogistiek Voor Flexibel Onderwijs

Altijd op de hoogte van wat er speelt op het gebied van flexibilisering en andere onderwijsinnovaties? Bij Educator delen we veel interessante artikelen en publicaties over verschillende thema’s. Door ons te volgen op Twitter en LinkedIn bent u altijd up to date!