4 Praktijkvoorbeelden van de Educator Studiegids: kenmerken, handige tips en schermvoorbeelden

4 Praktijkvoorbeelden van de Educator Studiegids: kenmerken, handige tips en schermvoorbeelden

online studiegids

Landstede, Helicon, ROC Menso Alting en ROC A12 beheren en publiceren hun studiegids en onderwijs- en examenreglement in een online variant, ondersteund met de Educator studiegids.

Presentatie met 4 praktijkvoorbeelden

Deze vier praktijkvoorbeelden kennen allemaal hun eigen opzet, waarin grote overeenkomsten, maar ook verschillen kunnen worden waargenomen.
In dat kader hebben we een presentatie ontwikkeld die u inzicht geeft in de kenmerken, overeenkomsten en verschillen van de vier praktijkvoorbeelden. Bovendien zijn ze geïllustreerd met schermvoorbeelden en hebben we ze aangevuld met een aantal handige tips en ideeën. Meer weten of vragen over de presentatie? Neem gerust contact op!

U kunt de presentatie eenvoudig downloaden via het formulier hiernaast, inmiddels hebben we de presentatie uitgebreid naar 7 praktijkvoorbeelden.

Dennis van Oeveren

Dennis werkt al ruim 25 jaar in het onderwijsveld met name op de vlakken onderwijslogistiek en de toepassing van techniek bij onderwijsprocessen. Dennis vervult binnen Educator de rol van consultant onderwijsinnovatie.​​​​​​​

More Posts - LinkedIn

Related Posts