Blog

4 Praktijkvoorbeelden van de Educator Studiegids: kenmerken, handige tips en schermvoorbeelden

st'OER van ROC A12

Landstede, Helicon, ROC Menso Alting en ROC A12 beheren en publiceren hun studiegids en onderwijs- en examenreglement in een online variant, ondersteund met de Educator studiegids.

Download met 4 praktijkvoorbeelden

Deze vier praktijkvoorbeelden kennen allemaal hun eigen opzet, waarin grote overeenkomsten, maar ook verschillen kunnen worden waargenomen.
In dat kader hebben we een presentatie ontwikkeld die u inzicht geeft in de kenmerken, overeenkomsten en verschillen van de vier praktijkvoorbeelden. Bovendien zijn ze geïllustreerd met schermvoorbeelden en hebben we ze aangevuld met een aantal handige tips en ideeën.
Meer weten of vragen over de download? Neem gerust contact op!

U kunt de presentatie eenvoudig downloaden via het formulier hiernaast.

E-day – 1 november

1 november organiseert Educator haar jaarlijkse e-day. Tijdens de E-day gaan we tijdens één van de workshops in op de functionaliteit van de Studiegids. Tijdens deze workshop zoomen we in op achterliggende de werkwijze, het proces en laten we zien hoe u met de Educator Studiegids functionaliteit eenvoudig een studiegids kunt aanmaken en beheren en hoe ‘zijn’ studiegids eenvoudig vindbaar is voor de student. Met voorbeelden uit de praktijk van onder andere Helicon Opleidingen met haar opleidingsgids, ROC A12 met haar st’OER en de studiegids van Landstede.

Lees meer over het programma van de de e-day of meld u direct aan via het aanmeldformulier. U bent van harte welkom!

Roel Nicolai

Roel Nicolai werkt al ruim 10 jaar op het snijvlak van de techniek en de toepassing daarvan bij onderwijsprocessen. Roel vervult binnen Educator rollen op het vlak van business development, advisering en productontwikkeling. Contactgegevens: rnicolai@educator.eu of 06-21246248

More Posts - LinkedIn