4 Praktijkvoorbeelden van de Educator Studiegids: kenmerken, handige tips en schermvoorbeelden

4 Praktijkvoorbeelden van de Educator Studiegids: kenmerken, handige tips en schermvoorbeelden

online studiegids

Landstede, Helicon, ROC Menso Alting en ROC A12 beheren en publiceren hun studiegids en onderwijs- en examenreglement in een online variant, ondersteund met de Educator studiegids.

Presentatie met 4 praktijkvoorbeelden

Deze vier praktijkvoorbeelden kennen allemaal hun eigen opzet, waarin grote overeenkomsten, maar ook verschillen kunnen worden waargenomen.
In dat kader hebben we een presentatie ontwikkeld die u inzicht geeft in de kenmerken, overeenkomsten en verschillen van de vier praktijkvoorbeelden. Bovendien zijn ze geïllustreerd met schermvoorbeelden en hebben we ze aangevuld met een aantal handige tips en ideeën. Meer weten of vragen over de presentatie? Neem gerust contact op!

U kunt de presentatie eenvoudig downloaden via het formulier hiernaast, inmiddels hebben we de presentatie uitgebreid naar 7 praktijkvoorbeelden.

Roel Nicolai

Roel Nicolai werkt al ruim 10 jaar op het snijvlak van de techniek en de toepassing daarvan bij onderwijsprocessen. Roel vervult binnen Educator rollen op het vlak van business development, advisering en productontwikkeling. Contactgegevens: rnicolai@educator.eu of 06-21246248

More Posts - LinkedIn

Related Posts